Monteur Raambekleding
Homefashion Group B.V.
Utrecht
5 dagen geleden

Twee rechterhanden, een eigen bus, gereedschap én een vakinhoudelijke opleiding. Als montagespecialist bij Kwantum en Leen Bakker staat vakmanschap voorop en is kwaliteit waar je voor gaat.

Elke dag. Overal. Je weet als geen ander dat raamdecoratie de finishing touch is in huis om er écht een thuis van te maken.

Enthousiast zet jij de puntjes op de i, zodat je aan het eind van elke dag trots kunt zijn op je werk. Vakwerk en blije klanten dat is waar jíj blij van wordt.

Wat ga je doen?

Wij verkopen gordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en rolgordijnen en jij helpt de klant wanneer deze hulp nodig heeft bij het inmeten, monteren of ophangen van hun zorgvuldig uitgezochte raambekleding.

Met een volledig ingerichte montagebus ga je het land in om dagelijks klanten van Kwantum en Leen Bakker blij te maken met vakkundig opgehangen raambekleding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier