Teamleider
Randstad
Lochem, The Netherlands
3 dagen geleden

Voor een relatie van Randstad zijn wij op zoek naar een Teamleider BuitenRuimte in Lochem. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

wat bieden wij jou

 • €2648-€3832
 • uitzicht vaste baan
 • wie ben jij

  Als teamleider BuitenRuimte sta je met twee voeten stevig in de openbare ruimte. Je maakt je mensen enthousiast voor het werk dat ze doen, stuurt je team aan op een positieve manier en legt makkelijk contact met mensen.

  Je draagt de openbare ruimte een warm hart toe en weet waar je het over hebt. Bovendien heb je oog en oor voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

  Je bent een leidinggevende die luistert, vertrouwen wekt, inspireert en met een flinke dosis gezond verstand in het leven staat, ook als het eens anders gaat dan je had gedacht.

  Daarnaast ben je een kei in het administratieve proces : juist de mix van buiten en binnen’ werken, maakt deze functie voor jou aantrekkelijk.

  wat ga je doen

  Je geeft leiding aan een groep van 10 tot 25 medewerkers. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden (op het gebied van civiele- en groenwerkzaamheden) voor de gemeente Lochem worden uitgevoerd op de afgesproken manier.

  Daarbij stuur je ook (externe) aannemers aan.

  waar ga je werken

  Onze klant is een duurzaam dienstenbedrijf dat voor negen gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte verzorgt.

  Het werkgebied telt ruim 443.000 inwoners. Bij onze klant werken - verspreid over zeven locaties - meer

  sollicitatie

  Wees er snel bij en solliciteer direct! Bij vragen neem dan contact met mij op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier