Projectcoördinator
Van de Beeten B.V.
Veghel, NL
2 dagen geleden
source : deBanenSite

Van de Beeten B.V. zoekt een Projectcoördinator te MBO geplaatst op 06-09-2019

Projectcoördinator

Wil jij al onze gave projecten mee coördineren?

Wat hebben we het hardste nodig in het bedrijf? Dat hebben we onze 130 collega’s gevraagd. Enkele antwoorden : zachter wc-

papier (38%), koffiebekers met Barbapapa-print (22%) en een nieuwe pin-up kalender (8%). Maar het meest gegeven antwoord : een projectcoördinator (100%).

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur een MBO+ / HBO-opleiding Civiele Techniek gedaan. Je houdt van veel afwisseling in je werk : je berekent, onderhandelt, controleert, organiseert, initieert en bewaakt.

Een ander zou het overzicht verliezen in de grote diversiteit aan taken (zie daarvoor onze website), jou maakt dat rustig.

Je praat gemakkelijk, met iedereen, kent onze sector al een paar jaar en werkt om te winnen.

Wat bieden we je?

Gave projecten : van exclusieve tuinen tot XXL-DC’s (bij 3 van de 5 grootste in de Benelux zijn wij betrokken). Verantwoordelijkheid.

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij op wilt. Een goed salaris. Een jong team met 130 keigezellige collega’s.

Reageer. Nu.

Wij groeien. Drie jaar geleden waren we met 60 man, nu met 130. Die groei willen we doortrekken.

Zin om in te springen en mee aan te pakken? Kom op! We zijn hier met iets heel moois bezig! Bel voor meer informatie naar (0413) 363199 en vraag naar Christel Vleeming

Interesse in de functie van Projectcoördinator bij Van de Beeten B.V. regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier