Afdelingssecretaris (ATTBM 18.014)
Delft University of Technology
Delft, NL
20 dagen geleden

Functie omschrijving

Als afdelingssecretaris ondersteun je de afdeling, in het bijzondere de afdelingsvoorzitter en het MT. Je bent lid van het MT.

Je bent integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdeling : het opstellen van begrotingen en het beheer van de projecten portefeuille en de monitoring van de resultaat-

ontwikkeling. Je hebt een goed overzicht over wat er speelt op onderzoeksgebied, en bent aanspreekpartner binnen en buiten de afdeling.

De afdeling heeft een aantal nieuwe initiatieven, zowel op het terrein van onderwijs als onderzoek, die je bestuurlijk ondersteunt.

Je draagt bij aan de interne en externe zichtbaarheid van de afdeling middels een goede communicatiestrategie op nationaal en internationaal niveau.

Je coördineert en het doen van aanvragen bij NWO en de EU. Je bent betrokken bij het overleg tussen de faculteitssecretaris en andere afdelingssecretarissen en weet ook wanneer en hoe je verantwoordelijkheid neemt voor facultaire belangen.

Tot nu toe had de afdeling een afdelingssecretaris in deeltijd. Van een afdelingssecretaris in voltijd verwachten we dat hij / zij de huidige manier van ondersteuning analyseert en deze opnieuw organiseert.

Dit zou tot versterking van de ondersteuning moeten leiden en de mogelijkheid moeten bieden taken van de sectieleiders over te hevelen naar de afdelingssecretaris, vooral in relatie tot het projecten portefeuille van de afdeling.

Daarmee is deze functie een mooie positie voor iemand die nu reeds afdelingssecretaris is of deze uitdaging graag aan wil gaan door zijn / haar expertise te gebruiken om deze support-

functie in een nieuwe context op te bouwen

Functie eisen

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en kennis van / ervaring met bestuur, bedrijfsvoering en management. Je kunt ontwikkelingen in de omgeving omzetten naar strategie, bedrijfsvoering en personele zaken.

Je bent een netwerker en kunt wensen van externe partijen vertalen naar wetenschappers en omgekeerd. Je beschikt over overtuigingskracht en bent goed in het plannen en organiseren.

Verder ben je een financieel talent met een stevige persoonlijkheid, resultaatgericht, integer en initiatiefrijk, maar vooral ook samenbindend en sensitief voor organisatorische en persoonlijke verhoudingen.

Je kunt snel en adequaat schakelen. Accuratesse en zorgvuldigheid zijn een tweede natuur. Je bent communicatief (zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels), zelfstandig en organisatorisch sterk.

Je kunt functioneren in een professionele omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 uur tot 40 per week (0,8 fte - 1,0 fte). Het gaat om een aanstelling van 2 jaar. Bij goed functioneren kan de aanstelling omgezet worden in een vast dienstverband.

Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring, gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto p / m op basis van fulltime contract).

TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Zo bieden we een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling hoort ook bij de standaard arbeidsvoorwaarden.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier