Huisarts gezondheidscentrum Houtwijk
SHG Groep
Rijswijk, NL
6 dagen geleden

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met jouw collega’s want teamspirit heeft bij ons écht waarde. Samen met de patiënt in een wijk met een zeer gevarieerde populatie.

We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als huisarts dagelijks patiënten. Je werkt samen met een team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s.

Allemaal even professioneel!

Hier heb je patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Een huisarts die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken en affiniteit heeft met complexe (ouderen)zorg.

Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het huisartsenvak. Gemiddeld werk je negen uur per dag.

Dit doe je drie à vier dagen per week.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao gezondheidscentra / AHG) zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Locatie Houtwijk

Bij gezondheidscentrum Houtwijk verlenen onze huisartsen Hanneke de Jong, Marije Dieudonné, Afke van Hout en Vishant Jankipersadsing met plezier alledaagse tot complexe zorg in onze wijk.

Onze populatie wordt gekenmerkt door grote variatie : enerzijds hebben we veel ouderen in de wijk, anderzijds genoeg jonge gezinnen en jongeren.

Wie is SHG?

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag.

Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten.

Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier