Leerling timmerman
Faber Personeelsdiensten
Hengelo, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Faber is sinds kort begonnen met haar eigen vakschool op te zetten. We hebben deze vakschool ontwikkeld voor vakmannen / vrouwen die zich willen omscholen , of voor leerlingen die door willen stromen naar een praktijk opleiding en zich volledig willen gaan ontwikkelen in hun vak.

 • Voor een leuke opdrachtgever in regio Oost zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling timmerman . Je zult je in deze functie vooral richten op nieuwbouw projecten waar luxe villa'
 • s worden gebouwd. Het is de bedoeling dat jij samen met jouw leermeester een vast koppel gaat vormen en veel opsteekt van zijn ervaring in de bouw.

  Deze leermeester staat volledig open voor alle vragen of opmerkingen die jij hebt. Het draait er om dat jij tenslotte je diploma gaat behalen en straks volledig als een zelfstandig timmerman de bouw op kan.

  Vaardigheden

  Ben jij gemotiveerd en sta je achter je keuze om de bouw in te gaan? Dan bieden wij jou de kans om je diploma te gaan behalen voor de bouw.

  Wat wij bieden

  Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds en een contract ! Wil jij na het behalen van je opleiding je zelf gaan ontwikkelen tot aankomend uitvoerder ?

  quot;f wil jij gaan voor je aanhanger rijbewijs ? Wij bieden jou al deze mogelijkheden aan. Én het mooie is, Faber faciliteert alles voor jou! Uiteraard zullen wij jou volledig ondersteunen met je opleiding en bieden wij je daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier