Verzorgende IG Assen
Lelie zorggroep
Assen
6 dagen geleden

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

Voor ons team in Assen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG! We gaan graag met je in gesprek, laat ons weten wat jouw wensen zijn!

Team Curadomi Assen bestaat uit een team van verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Wij verzorgen onze cliënten door heel Assen.

De cliënt staat centraal, wij bieden onze zorg persoonlijk, deskundig, liefdevol en vanuit onze christelijke identiteit.

Dit is wat je gaat doen

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening! Ook ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor alle zorg rondom de cliënten.

Van adl tot alle verpleegtechnische handelingen die noodzakelijk zijn.

 • Via digitale systemen zijn alle cliëntgegevens in te zien, rapporteer je, communiceer je en teken je medicatie af. Er zijn korte lijnen onderling;
 • naar de coördinator en naar de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Doordat je zelfstandig de routes rijdt heb je echt je eigen werkomgeving en verantwoordelijkheid.

  Tijd voor de cliënt door het één op één contact wordt optimaal benut.

  Verder heb je overleg met de behandelend arts of andere betrokken disciplines. Hier bespreek je wat je signaleert rondom de gezondheid van de cliënten.

  Je stimuleert de cliënten om wat zij zelf nog kunnen, dat ook zelf te doen. Dit vergroot hun zelfredzaamheid.

  Uiteraard zorg je voor een goede overdracht naar de collega’s in jouw team.

  De uren zijn bespreekbaar! Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken

  Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG.
 • Je kan goed zelfstandig én in teamverband werken.
 • Je bent in bezit van eigen vervoer (vereiste) en woonachtig in het werkgebied.
 • Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

  Dit mag je van ons verwachten

 • Werk mét waardering.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 35 (min. € 1.902,93 - max. € 2.762,34 per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.

 • Via ons personeelsvoordeelprogramma weg na het werk krijg je kortingen op leuke uitjes en producten.
 • Vanuit Lelie zorggroep wordt ingezet op een vast contract bij gebleken geschiktheid en van daaruit bieden wij mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier