Monteur Brandbeveiliging
Aditech
Diemen, Noord-Holland
2 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Als monteur brandbeveiliging heb je voor hetere vuren gestaan. Wat jij graag doet, met een goed salaris en leuke collega’s.

Dat hebben we voor je in regio Diemen!

Vind jij het tof om te werken aan noodverlichting, kleine blusinstallaties, droge blusleidingen, brandslanghaspels, brandbeveiliging producten en brandmelders dan is de baan van monteur brandbeveiliging echt wat voor jou.

Als monteur brandbeveiliging voer je onderhoud, inspecties, installaties en reparaties aan brandbeveiligingsinstallaties en noodverlichting uit.

Je doet verantwoordelijk werk. In geval van brand kan jouw goede werk levens redden. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektromonteurs, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier