Beleidsadviseur Drinkwater
PWN
Velserbroek, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Beleidsadviseur Drinkwater ben je verantwoordelijk voor het opstellen en communiceren van beleid voor de bedrijfssector Productie.

Je maakt onderdeel uit van het team Beleidsadvies & Planvorming Drinkwater. De bedrijfssector Drinkwater Productie is sterk in ontwikkeling en kenmerkt zich als een moderne, dynamische en professionele omgeving waarin mens en techniek centraal staan.

We zijn trots op onze bedrijfscultuur, ons drinkwater, onze natuurgebieden en de vanzelfsprekendheid van schoon drinkwater uit de kraan.

Doel van de functie :

Je bent met de collega’s van het team Beleidsadvies & Planvorming Drinkwater verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van beleid en strategie op het gebied van drinkwater : hoe geven we het juiste antwoord op de uitdagingen die op ons af komen?

Denk aan verontreinigingen, de groeiende watervraag, veranderende klantperceptie en klimaatverandering. Je volgt relevante ontwikkelingen en zorgt samen met je collega’s dat deze worden vertaald in beleid voor PWN.

Ook zorg je ervoor dat het beleid wordt uitgedragen in de organisatie en ben je verbonden met collega’s uit andere teams binnen PWN.

Je adviseert het management over het te volgen beleid en geeft op die manier richting aan de PWN-strategie.

Waar ga je werken?

Team Beleidsadvies en Planvorming Drinkwater (BPD) is verantwoordelijk voor de plannen binnen de sector Productie bij PWN om ervoor te zorgen dat wij altijd betrouwbaar drinkwater kunnen leveren aan onze klanten.

Gezamenlijk kunnen we PWN in alle aspecten assisteren bij het volbrengen van haar missie. Wij leveren de benodigde data, advies en diensten om nu en in de toekomst zorg te dragen voor de continue beschikbaarheid van zuiver drinkwater en waardevolle natuur voor de Noord-Hollandse samenleving.

Het team Beleidsadvies en Planvorming is een mix van ervaren en jonge enthousiaste collega's met een diverse en sterke kennisbasis.

Wij zorgen voor een toekomstbestendige drinkwatervoorziening van PWN, door nu te zien wat in de toekomst belangrijk is. Bovenal heeft het team een sterke motivatie om de drinkwatervoorziening nog beter, betrouwbaarder en duurzamer te maken.

Hoe ga jij het verschil maken?

Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van drinkwater en je weet hierbij de vertaalslag te maken naar het beleid van PWN.

Daarnaast ben je een verbindende factor voor alle collega’s.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je beschikt over een WO Master diploma en enige jaren ervaring als (beleids)adviseur
 • Je bent goed in staat om informatie te verzamelen, te prioriteren en om te zetten in beleids(advies). Kennis van drinkwater is dan ook een pre
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en op alle niveaus binnen de organisatie
 • Ook beschik je over overtuigingskracht, ben je sterk in probleemanalyse en vorm je gemakkelijk een afgewogen oordeel
 • Je werkt graag in teamverband, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talenten alle ruimte om ook volledig tot zijn recht te komen.

  We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings-) budget van €1.

  000 in 3 jaar. Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.

  Je hebt recht op een Flexibele arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere je vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering.

  Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen.

  Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt!

  Deze functie is voor 32 tot 40 uur en is ingedeeld in schaal 11 van de cao Waterbedrijven. Het maximale bruto jaarinkomen op basis van een 40-urige werkweek bedraagt maximaal €75.376 ,- incl. FAB .

  Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

  Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op onze site : www.werkenbij.pwn.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier