PLC Programmeur / Software Engineer | Transportsystemen - Ede
Profield, Ede
Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Engineer - Introductie Een stabiele en groeiende Nederlandse onderneming (ook in deze tijd!) PLC programma's schrijven en aanpassen (Siemens S7 en TIA Portal)Dit bedrijf zet kwaliteit op de eerste plaats Organisatie Al ruim 30 jaar is dit bedrijf een toonaangevende speler in de markt.

Dit bedrijf is namelijk specialist op het gebied van automatisch kratstapelen, beladen en ontladen, dollies en rolcontainers.

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door een collega en kreeg ik heerlijke koffie en een rondleiding door het bedrijf.

Zoals al eerder gezegd is dit bedrijf specialist op het gebied van laden en ontladen en dit was tijdens de rondleiding al snel duidelijk.

Het hele magazijn was rijkelijk gevuld met machines waar de medewerkers, ieder in zijn eigen rol, aan had gewerkt en die klaar waren voor transport.

Van de tekenkamer tot de machinebouwers iedereen heeft zijn inbreng in het eindresultaat. Ook biedt dit bedrijf diverse handling systemen aan voor de interne logistiek.

Of het nu gaat om bufferen, ontladen, beladen, stapelen, ontstapelen, orders verzamelen, reinigen of het sorteren van krat, palet of dolly.

Deze organisatie is een betrouwbare speler in de markt en werkt o.a samen met partijen als Amazon, Van der Lande en het AH distributiecentrum.

Dat de sfeer goed is binnen de organisatie kon je goed merken. Er werd veel gelachen in de kantine, collega's speelden een potje tafelvoetbal en er hing een ontspannen en informele sfeer.

Functie Als PLC programmeur werk je in een team mee aan de realisatie van de besturingssystemen voor transportbanden, stapelmachines en verdeelsystemen.

Je bent bezig met het programmeren van PLC techniek, aandrijfsystemen en industriële netwerken (Profinet / Profibus). Er wordt hier veel gewerkt met systemen van SEW.

Veel machines worden klantspecifiek uitgewerkt want elke klant heeft andere producten en dus ook andere wensen. Toch is de basis vaak hetzelfde om vervolgens in elk project eigen innovatieve oplossingen te bedenken.

Nadat de commissioning engineers de machines hebben geplaatst zal het transportsysteem waar jij aan hebt gewerkt, daadwerkelijk 'tot leven worden gebracht'.

Jij zorgt ervoor dat de programmatuur goed werkt en volledig getest is. Je bent dus ook regelmatig op locatie bij de klant bezig.

Het software team is groeiend en ze willen komende jaren een aantal extra engineers gaan aannemen. Jij kan daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van software engineering afdeling en meedenken over hoe dingen beter, sneller en efficiënter kunnen.

Het is dus wel erg belangrijk dat je een aantal jaar ervaring in het vak hebt. Functie-eisen Herken jij jezelf in onderstaande punten dan ben jij geschikt voor de functie van PLC Programmeur : Je hebt een MBO+ niveau met affiniteit voor industriële automatiseringJe bent bekend met de softwarestructuur van PLC-besturingssystemen Je kunt aanpassingen uitvoeren in PLC software Je hebt ervaring op gebied van commissioningJe bent in staat om storingen in PLC-besturingssystemen te lokaliseren en op te heffen Aanbod Als je aan de slag gaat als PLC Programmeur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten : Een salaris tussen de € 2.

800,00 (junior) en € 4.500,00 bruto (senior) per maand Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingenEen uitdagende functie voor 40 uur per week waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelenMobiele telefoon en laptopUitzicht op een vast contract Inlichtingen Denk jij dat de functie van PLC Programmeur echt wat voor jou is?

Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.Mobiel : 06-E-mail : bij Profield : Software Engineer, PLC Engineer, Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Automation Engineer, Hardware Engineer, Mechanical Engineer, Robot Programmeur, Project Engineer, Tekenaar, Werkvoorbereider, Constructeur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer Sollicitatie Regio EdeMachinebouwer40 uur2.

800 - 4.50034acda307fa4ba60aafe5191ec9a95da

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier