Operator Pharma
leur
Breda
1 dag geleden

Jouw uitdaging als Procesoperator

Je komt te werken in een team met 12 collega’s, waarbij jouw directe team uit 4 collega’s bestaat. Samen zorgen jullie voor de veiligheid, kwaliteit, kosten en levering van de productie.

Het betreft een afwisselende baan waarbij je de mogelijkheid krijgt om meerdere van onze machines te leren kennen en mee te werken.

Als operator stel je onze machines in en zorg je voor de juiste productie. Verder verzorg je de administratie, controleer je de kwaliteit en verzorg je het onderhoud van de machines.

Aangeboden

Je gaat werken bij een relatief klein, familiair bedrijf waar je niet zomaar een nummertje bent.

Praktisch : cao kunststof- en rubberindustrie (schaal C of D), 24 vrije dagen + 11,5 ADV, € 2.100 - € 2.300 bruto per maand (excl.

ploegentoeslag). Je kunt tot € 2.700 bruto per maand verdienen. Verder hebben we nog een eindejaarsuitkering (2 tot 3%).

Werktijden

8% ploegentoeslag : verschoven diensten (05.45 - 14.30 uur en 08.00 - 16 : 45 uur)

Mogelijk gaan we over naar deze tijden met 13% toeslag : 5.45 14.30 uur en 14.30 20.00 uur

De ideale Operator Pharma / Machinebediener

Uiteraard is het ideaal als je al ervaring hebt in de procesindustrie als fieldoperator. Helemaal als dit in een soortgelijke industrie is, bijv.

farmacie, food of een drukkerij. Bij ons is hygiëne namelijk het belangrijkste.

Nog belangrijker dan jouw ervaring is dat je de juiste mentaliteit en kwaliteiten hebt, zoals nauwkeurig kunnen werken, goed kunnen registeren en leergierig bent.

Mocht je namelijk nog geen ervaring hebben, maar wel de juiste instelling, dan kunnen we het vak zeker leren!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier