Junior adviseur milieu en omgeving
Royal HaskoningDHV Zwolle
Amersfoort
2 dagen geleden

Ben jij een jong professional op het gebied van milieu en energie, enwil jij werken in een dynamische en professionele omgeving?

Wil jij tot hetuiterste gaan onze industriële klanten optimaal te bedienen en ons helpen onzeleidende marktpositie te behouden? Welkom in ons team!

Wat je doet als (junior) adviseurmilieu en omgeving

Als proactieve junior adviseur werk je op het vlak van industrie enomgeving. Je werkt aan vergunning trajecten voor complexe bedrijven en draagtbij aan de opgaven die er liggen rond verduurzaming van industrie,energietransitie en circulaire economie.

Stikstof, CO2en klimaat, veilig omgaan met gevaarlijke stoffen; zo maar 3 onderwerpendie je in het nieuws ziet en die een behoorlijke invloed hebben op ons werk.

Neem een kijkje bij een vanonze projecten :

 • Ondergrondse opslag van CO2 in het Porthos project (kijk hier)
 • Het verwerken van asbest en vervuild metaal tot nieuwe grondstoffen (kijk hier)
 • Het grootste project in Europa voor groene waterstof (kijk hier)
 • Als volwaardig lid van het projectteam ondersteun je onze projectmanagermet het aansturen van de interne specialisten, bijhouden van de planning enfinanciën en neem je actief deel aan overleggen met onze klant en overheden.

  Je houd je actief bezig met de inhoudelijke kant van de vraagstukken. Je steltde klant vragen om de uitgangspunten vast te stellen, je schrijftvergunningaanvragen, onderzoekt van toepassing zijnde wetgeving en demogelijke milieu-impact van het project.

  Daarnaast ondersteun je bij acquisitie, marketing en (digitale)productontwikkeling én ontwikkel je jezelf tot zelfstandig adviseur ofprojectmanager.

  Geen enkel project en geen enkele dag is hetzelfde. De diversiteit aanklanten, vraagstukken en uitdagingen die je zult tegenkomen maken deze rolzeer afwisselend.

  Gelukkig kun je terugvallen op een geweldig team aantopadviseurs en specialisten.

  Tijdens je werk leer je verschillende bedrijven en sectoren kennen enbouw je een groot netwerk en ervaring op.

  Waar je komt te werken

  Enhancing Society Together, dat is het doel van Royal HaskoningDHV.Samen met anderen echt een verschil maken in de wereld.

  Dit doen we door onzecollectieve kennis toe te passen samen met onze klanten en partners. Hiermeewillen wij een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en deeconomie.

  De adviesgroep Environment & Enery werkt met circa 90 collega’s aanprojecten voor industriële klanten. Binnen de adviesgroep is een groep van 30collega’s werkzaam voor de kennisgroep Permitting.

  Binnen deze kennisgroep ondersteunen wijonze complexe bedrijven met vergunningaanvragen en zoeken wij naar eenduurzame en verantwoorde oplossing voor onze klanten en hun omgeving.

  De adviesgroep Energy & Environmentheeft een landelijke dekking met collega’s in onder andere Groningen,Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

  Je krijgt een standplaats opbasis van je eigen woonplaats. Afhankelijk van de collega’s waarmee jesamenwerkt ben je ook regelmatig op andere locaties of bij de klant aanwezig.

  Wat je meebrengt

  Je hebt een combinatie van technische, milieukundige enjuridische kennis nodig. Maar vooral de vaardigheid om met mensen om te gaan.

  Je bent een teamspeler en deinst niet terug voor complexe vraagstukken. Jevindt het leuk om inhoudelijk werk af te wisselen met coördinerende taken enproces begeleiding.

  Je werkt secuur en planmatig, kunt goed organiseren enneemt initiatief.

  Dit krijg je van ons

  Naast dat je je bij ons kunt ontwikkelen binnen de mooiste en uitdagendsteprojecten in Nederland en wereldwijd, bieden we je ook :

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil;
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed primair salaris en pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Een goed bereikbare werkplek op onze kantoren én reiskostenvergoeding of een NS-Business Card;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening?
 • Dan kun je het ook laten uitbetalen;
 • Ons uitdagende Young Professional Program waarin je je, samen met andere young professional binnen de organisatie, focust op het ontwikkelen van je hard en soft skills;
 • Young Royal HaskoningDHV dat inspirerende events, workshops, excursies organiseert met collega’s binnen en buiten Nederland.
 • Ben jij onze nieuwe collega?

  We maken graag kennis met je! Klik op de solliciteer button onder aan depagina en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen?

  Neem dan contactop met Nelleke Verzijden, associateDirector Adviory Group Environment & Energy, via nelleke.verzijden rhdhv.

  com / 06-10813274 of met Kevin Zandbergen, Recruiter Industry& Buildings, via 06-30981963.

  Acquisitie op dezevacature door bureaus is niet gewenst en aangeboden kandidaten worden niet inbehandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier