Montagemedewerker
AB Midden Nederland
Veenendaal, NL
3 dagen geleden

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever is een bouw- en montagebedrijf en een specialist in het monteren, bewerken en repareren van Holonite.

Holonite is een bekend Nederlands merk van gegoten composietsteen en heeft talloze toepassingsmogelijkheden. Zo bekleedt onze opdrachtgever er dakranden of gevels mee.

Het materiaal is ook zeer geschikt om er bijvoorbeeld vensterbanken, dorpels, dagkanten, muurafdekkers en tribunebanken van te maken.

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een montagemedewerker om dit specialistische werk uit te voeren. Ook zijn wij op zoek naar medewerkers die willen assisteren en hier affiniteit mee hebben.

Dit breng je mee

 • Je hebt enig technisch inzicht
 • Je hebt affiniteit met montagewerk en werk in de bouw
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je bent klantvriendelijk
 • Je houdt van aanpakken
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een auto en rijbewijs B (E)
 • Je woont in de omgeving van Veenendaal
 • Ons aanbod

  Wij bieden mooi en afwisselend werk bij een mooi bedrijf. Verder bieden wij een goed salaris! Bij wederzijdse tevredenheid kan dit een functie voor de lange termijn zijn.

  Enthousiast geworden over deze vacature van montagemedewerker Veenendaal? Wacht dan niet langer, klik op de button, solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! AB Midden Nederland werkt voor diverse bouw- en infrabedrijven in de regio.

  Je kunt bijvoorbeeld denken aan woningbouw, betonbouw en infrastructurele projecten. Zo zoeken wij o.a. regelmatig timmermannen, bouwopruimers en grondwerkers.

  Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier