Reachtruckchauffeur / Orderverzamelaar
DekaMarkt
Olieweg , Velsen-Noord
2 uur geleden

Wat ga je doen

Voor onze locatie DC Bleiswijk Vers aan de Klappolder 140 te Bleiswijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Reachtruckchauffeur / Orderverzamelaar.

De functie

Als Reachtruckchauffeur / Orderverzamelaar verzorg je het interne transport en het in en uit opslag nemen van goederen van en naar bulk- en grijplocaties.

Dit doe je op zodanige wijze dat de goederen tijdig, overzichtelijk, onbeschadigd en veilig voor verdere verwerking ter beschikking komen.

Waar nodig dien je bij te springen tijdens het verzamelen van Orders.

In de functie van Reachtruckchauffeur / Orderverzamelaar ga je nauwkeurig om met de goederen en de beschikbaar gestelde transportmiddelen.

Samen met je collega’s werk je mee aan een goede werksfeer. Tenslotte denk je actief mee over mogelijke verbeteringen en signaleer je probleemsituaties die je doorgeeft aan je leidinggevende.

Beschik jij over een reachtruckcertificaat en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Wat vragen wij van je

Wat verwachten we van je?

Samenwerken en zorgvuldigheid en nauwkeurigheid van het eigen werk zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt in de functie van Reachtruckchauffeur.

Voor deze functie vragen we MBO 2 werk- en denkniveau. Een reachtruckcertificaat is een pre, mocht je hier niet over beschikken, dan verwachten we dat je bereid bent je intern te laten opleiden.

Benieuwd hoe het verder gaat?

De gesprekken worden gevoerd op het distributiecentrum in Bleiswijk. Wanneer je hiervoor wordt uitgenodigd ontvang je per email meer informatie over jouw gesprek.

Wij vragen je vriendelijk om bij je sollicitatie aan te geven of je voorkeur uitgaat naar de dagdienst en / of de avonddienst en of je beschikbaar bent in het weekend.

Wat wij je bieden

Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een enthousiast team! Er wordt niet alleen een beroep gedaan op je rijvaardigheid, maar zeker ook op je sociale vaardigheden en gevoel voor humor.

Het salaris is conform de inschaling binnen de VGL-cao en het volgen van opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier