ANIOS Neurologie (32-36 uur)
Viecuri
Venlo, Netherlands
1 dag geleden

Dit wordt je nieuwe baan

Wij bieden een fijne plek in ons enthousiaste team, waarbij er een prettige omgang is tussen neurologen, de Physician Assistant, de verpleging en het revalidatie team.

Als ANIOS Neurologie heb je een afwisselende baan. Je verricht je voornamelijk klinische werkzaamheden op de Brain care Unit en de verpleegafdeling neurologie.

Daarnaast is er een mogelijkheid om mee te kijken op de Klinische Neuro Fysiologie en kun je leren om zelf lumbaalpuncties te verrichten.

Verder leer je niet alleen veel over de neurologie, maar ook op bijvoorbeeld cardiologische en internistisch gebied, vanwege het feit dat bij veel patiënten sprake is van comorbiditeiten.

In principe werk je veel samen met en onder supervisie van de neurologen.

Voordeel van deze functie : je hebt geen avond- / nacht- en weekenddiensten.

De functie is een goede opstap voor degenen die graag in opleiding tot neuroloog willen treden of hun algemene kennis van de neurologie willen vergroten.

Welkom in het team

De afdeling Neurologie is een afdeling met 5 BCU bedden en 12 16 bedden op de verpleegafdeling. De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.

a. acute- en chronische zorg.

Binnen het ziekenhuis werken 8 neurologen welke de afdeling superviseren. Verder zijn er op de klinische afdeling een Physician Assistant en een specialist ouderengeneeskunde in opleiding werkzaam waarbij een nauwe samenwerking vanzelfsprekend is.

Tevens begeleid je een co-assistent gedurende zijn / haar klinische stage.

Wat breng je mee?

Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en bent een enthousiaste collega die, onder supervisie, zelfstandig kan werken.

Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

We hebben je veel te bieden

Wij bieden je : een prettige samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat met supervisie op korte afstand in een enthousiaste afdeling.

 • Contractduur wordt in overleg vastgesteld met een maximum van (in eerste instantie) 1 jaar.
 • De arbeidsvoorwaarden voor deze functies worden geregeld volgens de cao Ziekenhuizen.
 • Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, volgens FWG 65,maximaal € 5.504,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Ook bieden wij een opleidingsbudget van € 1.000,- bij een dienstverband van tenminste 1 jaar.
 • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en / of verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier