Docent Nederlands (2e graads)
Recruitnow
Hoorn, Nederland
9 dagen geleden

Voor een school in Hoorn zijn wij op zoek naar docenten Nederlands! Het betreft meerdere functies, zowel 1e als 2e graads en zowel een fulltime als parttime dienstverband is bespreekbaar.

Je zal les gaan geven aan mavo, havo en vwo leerlingen.De school vraagt een professionele focus van haar docenten, omdat zij er in gelooft dat docenten zich in willen zetten voor het vormgeven van het beste onderwijs dat leerlingen kunnen krijgen.

Ook hoort daar de bereidheid tot investeren in het onderwijs en de organisatie bij. Wat komt hier dan bij kijken? Een open, kritische houding op het eigen functioneren, maar ook interesse in de mening van leerlingen op het gegeven onderwijs en de wens tot samenwerking met anderen in de organisatie zijn onderdelen van het DNA van de school.

 • WAT VRAGEN WE VAN JOU?Je bent eerste- of tweedegraads bevoegd docent Nederlands;Je bent parttime dan wel fulltime beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit / ervaring met de doelgroep.Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact.

  Ik vertel je er graag meer over. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier