Leraar LC groep 7/8
Aloysius Stichting
Haarlem
17 uur geleden

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het SBO in de autisme / structuurgroep?

Focus is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal (basis)onderwijs. Zij krijgen bij ons de bagage en het zelfvertrouwen om een passende vervolgstap te maken, op weg naar een betekenisvolle toekomst.

Positief en veilig leerklimaat

Bij ons op school ontdekken kinderen hun talenten. Wij helpen ze die talenten te laten groeien, in een positief en veilig leerklimaat met veel rust en structuur.

Wij doen er alles aan om kinderen blij naar school te laten komen en ook weer met een lach naar huis te laten gaan.

IKC) Zuid-Kennemerland

In ons integraal kindcentrum (IKC) Zuid-Kennemerland krijgen kinderen niet alleen uitdagend en passend onderwijs, zo nodig zijn jeugdhulp en -zorg dichtbij.

Wat doe je?

Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien.

Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s. Je bent binnen de school trekker / adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en / of bent specialist op een bepaald vakgebied.

Wat breng je mee?

Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien?

Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en / of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren?

Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!

Bevoegdheid

Als leraar L11 heb jij minimaal een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier