helpende plus
Amstelring
De Venser, Amsterdam
3 dagen geleden

28 uur per week

Als je graag iets goeds voor anderen doet, kom je als Helpende plus (niveau 2) helemaal tot je recht. Wil jij, binnen een hecht team, onze bewoners ondersteunen bij de dagelijkse zorg?

Dan horen we bij De Venser graag van je! Als je graag iets goeds voor anderen doet, kom je als Helpende plus (niveau 2) helemaal tot je recht.

Wil jij, binnen een hecht team, onze bewoners ondersteunen bij de dagelijkse zorg? Dan horen we bij De Venser graag van je!

Werkplek

De Venser, op de 2e etage bij team 2.2. Wij zijn een enthousiast team. We zijn zelfsturend, iedereen is gelijkwaardig. In het team doen we alles samen en in overleg.

Je bent van harte welkom om ons team te komen versterken.

De Venser is een woonzorgcentrum dat voornamelijk verpleeghuiszorg biedt. Het ligt op steenworp afstand van de Amsterdam ArenA.

De Venser legt de nadruk op het scheppen van een comfortabele woonsituatie waarin cliënten van alle nationaliteiten en culturen zich veilig en geborgen voelen.

De Venser heeft de welzijnsactiviteiten hoog in het vaandel staan, er is een uitgebreid aanbod aan activiteiten en optredens voor de bewoners.

De Venser is onderdeel van Amstelring. De Venser heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en goed bereikbaar met openbaar vervoer

Wij spannen ons in om voor iedereen goede zorg te bieden, met veel aandacht voor welzijn en activiteiten. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar iedereen welkom is.

Dat geldt voor de bewoners, hun naasten, alle medewerkers en de vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires waarmee wordt samengewerkt.

Binnen Amstelring wordt gewerkt vanuit Rijnlandse principes : jij bent de professional en staat voor je vak, bent eigenaar van werkprocessen en neemt verantwoordelijkheid.

Hierbij wordt je ondersteund door een team van ondersteuners zoals teamcoach, kwaliteitsverpleegkundige en manager.

Op De Venser wappert de Regenboogvlag. Symbool voor ons dat iedereen welkom is op De Venser ongeacht etniciteit, religie, seksualiteit.

Functie

Als Helpende Plus ben je er met hart en ziel voor onze bewoners. Je helpt ze met wassen, aankleden, eten en drinken, en je assisteert je collega-verzorgenden en -verpleegkundigen bij de verpleegtechnische handelingen.

Medicijnen uitzetten en aanreiken doe je zelf, net als het verzorgen van wonden. Als vanzelfsprekend hou je in de gaten hoe bewoners zich voelen.

Zie je een verandering of gaat er iets niet helemaal goed? Dan deel je dat met je collega’s.

Profiel

diploma Helpende plus

een beschikbaarheid ook ’s avonds en weekenden

een groot hart voor de ouderenzorg

oog en inlevingsvermogen voor wat bewoners willen

je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om nauw samen te werken

je hebt een gezonde leefstijl en weet een juiste balans te vinden in werk, privé en gezondheid

Wij bieden

Een salaris in FWG 30 (€1.863,09 - €2.631,63, op basis van 36 uur) op basis van de cao VVT.

8% vakantiegeld.

8,33% eindejaarsuitkering (13e maand in november uitbetaald).

237,4 vakantie uren (inclusief wettelijke feestdagen) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.

Goede scholingsmogelijkheden : Je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en teamontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier