Shopfloor Solutions Specialist (CAM/NC)
VDL Recruitment
Eindhoven, Nederland
3 dagen geleden

VDL ETG Technology & Development in Eindhoven heeft ter uitbreiding van het team een vacature voor : Wat doe je als Shopfloor Solutions Specialist?

Als Shopfloor Solutions Specialist ben je binnen VDL ETG verantwoordelijk voor het ontwikkelen implementeren en beheren van shopfloor en fabricage gerelateerde processen en applicaties.

 • Je biedt support aan CAM Programmeurs, Machine Operators en de productieleiding van de shopfloor. Dit doe je in een team bestaande uit PLM & CAD / CAM specialisten met als doel het bereiken van een optimale functionaliteit en kwaliteit op de shopfloor;
 • hiertoe behoren de volgende subdoelen : Integratie van informatiestromen op de shopfloor Een papierloos fabricageproces (digital factory) De introductie van Manufacturing Data Management (PLM) Welke expertise breng je mee?

  Een HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of IT. 5 tot 10 jaar werkervaring als CAM Engineer.

  Ervaring met parts manufacturing (draaien, frezen, 5-assige bewerkingen) Ervaring met NC machine besturingen en postprocessoren (Fanuc, Heidenhain, Siemens), incl.

  NC machine integratie (netwerk- en celbesturingen) Algemene programmeerkennis is een pré. Applicatiekennis van Teamcenter, NX, Vericut en TDM (Tool Data Management).

  Welke persoonlijke vaardigheden breng je mee? Je bent een out-of-the-box denker. Je beschikt over een helicopter view. Je bent in staat helder te communiceren en in staat de door jouw gemaakte keuzes mondeling te presenteren.

 • Je hebt goede adviesvaardigheden en overtuigingskracht Je bent in staat gestructureerd te rapporteren. Je bent een natuurlijke aanjager;
 • je daagt anderen uit en komt met vernieuwende ideeën. Wat bieden wij? Je maakt deel uit van een internationaal opererend familiebedrijf.

  Je werkt met professionals in een technische high-end omgeving. Je werkt in een dynamische en informele bedrijfscultuur.

  Je hebt de mogelijkheid jezelf internationaal te ontwikkelen. Je bent de regisseur van je eigen carrière op gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Solliciteren op de vacature Shopfloor Solutions Specialist (CAM / NC)? Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel?

  Solliciteren kan via de knop solliciteer’. Gelieve een CV en beknopte motivatie toe te voegen waarom juist deze rol je interesse heeft.

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corporate Recruitment : Ellen Op Heij, via 040-2925066.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld! De organisatie Binnen de VDL ETG Group is het bedrijf Technology & Development verantwoordelijk voor de specificatie, ontwerp en integratie van high tech (mechatronische) machine modules, professionele systemen en kapitaalgoederen.

  Dit gebeurt allemaal onder één dak. De high tech productiefaciliteiten zijn uitgerust met state-of-art machines om productie van ieder product mogelijk te maken.

  Technology & Development bestaat uit een aantal competentiegroepen, denk hierbij aan de competenties; Mechanics, Mechatronics, Electronics, Software, Flow & Thermal, Project Management en PLM Support.

  In multidisciplinaire teams specifiëren, ontwerpen, produceren en kwalificeren wij de modules en producten voor onze klanten.

  Deze worden vervolgens aan hen geleverd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier