Tandtechnicus Prothese
Tandtechnisch Laboratorium Zutphen
Zutphen, NL
4 dagen geleden
source : deBanenSite

Tandtechnisch Laboratorium Zutphen zoekt een Tandtechnicus Prothese te HBO geplaatst op 03-09-2019

Wie zijn wij?

TTL Zutphen is een gerenommeerd Tandtechnisch Laboratorium, waar zo’n 20 gemotiveerde en vakbekwame medewerkers werkzaam zijn.

Wij zijn sterk in alle voorkomende specialismen op het gebied van tandheelkundige en tandtechnische voorzieningen.

Door continu aandacht te hebben voor kwaliteitsverbetering en procesoptimalisatie, heeft TTL Zutphen een goede reputatie opgebouwd.

Naast aandacht voor kwaliteit en innovatie, hechten we groot belang aan een goede samenwerkingsrelatie met de tandartsen.

Om ons team op sterkte en toekomstbestendig te houden, zoeken we per direct een ervaren :

Tandtechnicus Prothese m / v

Functieomschrijving :

Wij zoeken een ervaren medewerker die vakbekwaam is wat betreft alle voorkomende werkzaamheden op de protheseafdeling. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwalitatief hoogwaardige productie van de afdeling en als mens lever je een constructieve bijdrage aan het team van ervaren en minder ervaren medewerkers.

Functie eisen :

Je hebt oog voor kwaliteit, gevoel voor vormgeving, bent klant- / servicegericht en staat open voor vernieuwing. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bent collegiaal en geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het vakgebied.

Bij bieden :

Een prettige en uitdagende werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden in een gezonde tandtechnische organisatie. Doordat wij in een vroeg stadium betrokken zijn bij ontwikkelingen in de markt blijven wij ook in de toekomst een werkgever die toekomst biedt aan haar medewerkers.

Voor vragen, bel 0575 51 71 34 en vraag naar Martin Bub.

Interesse in de functie van Tandtechnicus Prothese bij Tandtechnisch Laboratorium Zutphen regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier