Logistiek manager
Page Personnel
Tilburg, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Binnen deze organisatie ben jij samen met jecollega's verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain van deorganisatie. Je gaat ondersteunen binnen de afdeling en maakt zoalle facetten van Supply Chain proces mee.

De ideale positie omveel te leren als starter en door te groeien binnen de organisatie.Bedrijfsomschrijving De organisatie is een internationaleorganisatie in de logistieke sector in omgeving Tilburg.

Dezeorganisatie is een wereldwijde leverancier van transport enlogistieke diensten. Doordat het bedrijf erg hard groeit zijn ze opzoek naar jou! Omschrijving Optimaliseren, uitvoeren en bewaken vanlogistieke processen Bewaken en controleren van de productievoortgang en efficiency en afstemming hierover met deproductieleiding Je overlegt met interne en externe partijen om tekijken naar procesverbeteringen Tijdig aangeven bij een tekort aanvoorraad Ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden op deafdeling Profiel van kandidaat Afgeronde Hbo of Wo opleidingrichting de Logistiek of Supply Chain Ervaring in een logistiekestage-functie is een pre Je bent communicatief vaardig en staatsterk in je schoenen Je hebt een sterk analytisch vermogen AanbodEen uitdagende functie met veel vrijheden en verantwoordelijkhedenbinnen een informele organisatie Een marktconform salaris Eeninformele sfeer op een dynamische afdeling Goed secundairearbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier