PLC Software Engineer
Brunel
Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Als ervaren PLC Software Engineer binnen een grote internationale, technische onderneming ben jij in staat om technische specificaties voor besturingsoplossingen samen te stellen en als geen ander weet jij deze te implementeren.

Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland en jouw inbreng is voor ons van groot belang bij het succes van onze projecten.

In jouw rol van Software Engineer heb je 10 directe collega’s en daarnaast heb je veelvuldig contact met het projectteam, je engineer collega’s en de klant.

Je werkt binnen een dynamische afdeling waarvan de medewerkers gedreven zijn om nieuwe dingen te proberen en iets goeds en moois op te leveren aan de eindklant.

Als ervaren software engineer heb je een uitdagende baan waarbij jouw kennis en expertise wordt ingezet binnen in de complexe automatiseringsprojecten die wij uitvoeren.

Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitvoeren en implementeren van oplossingen voor onze klanten op het gebied van PLC-systemen.

Je bent een professional die complexe vraagstukken benadert als een uitdaging en pas stopt als de oplossing is gevonden.

Je wilt het beste uit jezelf én uit onze techniek halen. Je begeleidt junior Software Engineers en werkt graag met mensen samen.

Je hebt een proactieve houding en passie voor alles wat met jouw vakgebied te maken heeft. Die passie maakt je inspirerend voor je collega’s en klanten.

Vereisten What do you need to make real what matters? Je rondde een hbo- / wo-opleiding af (op het gebied van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, of gelijkwaardig Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van industriële automatisering Je hebt ruime kennis van het programmeren van PLC’s (met Step7 of TIA Portal) Je bent communicatief vaardig, een teamplayer die gericht is op resultaat en je hebt oog voor detail Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Arbeidsvoorwaarden Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug.

De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover : vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier