Werkvoorbereider / ontwerper civiel (Gemeente)
Eminent Groep
Zwolle, Overijssel
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als ontwerper / werkvoorbereider civiele techniek werk je samen met de projectleiders binnen de gemeente. Daarnaast heb je nauw contact met de opzichters en uiteraard je collega- ontwerpers / werkvoorbereiders.

Je bespreekt complexe civiel gerelateerde onderdelen binnen gemeentelijke projecten in de openbare ruimte en gaat hiervoor samen op zoek naar passende oplossingen.

Denk hierbij aan de volgende projecten : reconstructies van bestaande infrastructuur, technische constructies en installaties voor rioolgemalen t.

b.v. de infra, groot onderhoudsprojecten voor rioleringen, wegen en kunstwerken of de realisatie van diverse uitbreidingsplannen.

Daarnaast draag je ook zorg voor de bijbehorende bestekken, calculaties en aanbesteding voor de uitvoering. Tot slot is het eventueel mogelijk om voor enkele kleine projecten als (jr.

projectleider te fungeren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier