Bijbaan Schoonmaak
talentsoft
Nuenen, NL
6 dagen geleden

De leukste bijbaan van Nuenen

We horen je denken : een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja...’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten.

En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris.

En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal

Word onze beste schoonmaker en zorg ervoor dat de winkel en het terrein er beter uitzien dan alle andere. Door jou voldoen we aan de gestelde eisen met betrekking tot netheid en hygiëne en ziet de winkel er tiptop uit.

Daar worden onze klanten blij van. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

 • Je bent 16 jaar of ouder
 • Je bent 3 tot 12 uur per week beschikbaar
 • Je wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden
 • Jumbo, daar gebeurt het

  Werken bij Jumbo voelt eigenlijk niet eens als werken. Sta je de ene dag nog gezellig samen te vegen, de volgende dag loop je op de Jumbo racedagen (hallo Max Verstappen!).

  Of heb met je collega’s een schaatsclinic van Sven Kramer. Dus of dit de leukste bijbaan van Nuenen is? Echt wel! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland?

  Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke bijbaan schoonmaak, tot snel!

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier