Accountmanager
Direct Result
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
 • Functieomschrijving Account Manager
 • Als accountmanager bij Direct Result ben jij onderdeel van een team met jonge, gedreven en getalenteerde collega’s op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

  Gezamenlijk zijn jullie eindverantwoordelijk voor het accountmanagement op nationaal niveau in een zeer dynamische omgeving.

  Jij zal jou eigen accounts gaan beheren, je bezig houden met verschillende campagnes en bent tevens medeverantwoordelijk voor het collectieve accountmanagers schap.

  Jij bent de schakel tussen de opdrachtgevers en de interne organisatie en weet op de juiste manier een brug te slaan tussen beide partijen.

  De energie die je haalt uit een tevreden opdrachtgever en een intern team dat achter jou staat is jouw drijfveer!

 • Het profiel van een accountmanager Je hebt affiniteit met de fondsenwervingsbrancheJe kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functionerenJe bent niet bang voor veranderingen en functioneert goed in een dynamische werkomgevingJe hebt minimaal HBO werk- en denkniveauJe beschikt over een gezonde dosis cijfermatig inzicht.
 • Je beschikt over empathisch vermogenJe bent in staat om je tijd goed in te delenJe bent altijd opzoek naar manieren om processen verder te optimaliseren

 • Verantwoordelijkheden Accountmanager Wekelijks contact met de opdrachtgeversVertaling van wensen van de opdrachtgevers naar de verschillende lagen in het bedrijfHet in balans kunnen houden van interne en externe belangenMonitoren, bewaken en terugkoppelen van de campagnevoortgangOpstellen van rapportages voor zowel intern gebruik als voor de opdrachtgeversFeedback- & klachtafhandelingIn de gaten houden van ontwikkelingen binnen de brancheEvent & beursmanagementPraktische en inhoudelijke zaken van de campagnesOntwikkeling van Campagne contentHet managen van kwaliteitsprocessen
 • Wat hebben wij te bieden? Je krijgt een goed salaris en uitzicht op vast dienstverband;Medewerkers hebben promotie- en doorgroeimogelijkheden;
 • Je neemt deel aan een professioneel programma op het gebied van management coaching;Een informele werksfeer, elke maand een team borrel, en elk jaar een spectaculair weekendje weg waar kosten nog moeite worden gespaard om er weer een legendarisch weekend van te maken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier