Adviseur Milieueffectrapportage (MER)
Sweco
De Bilt, NL
15 uur geleden

Lourens Hogenbirk Teammanager Gebiedsadvies De Bilt.

Sweco werkt aan duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Het instrument milieueffectrapportage is voor veel procedures een onmisbare schakel om een duurzame afweging te maken.

Als MER-adviseur werk je aan aansprekende projecten in heel Nederland. Zo hebben we recent onder andere het MER opgesteld voor gebiedstransformaties als Strandeiland (Amsterdam), Suikerfabriekterrein (Groningen) en zijn we betrokken bij actuele ontwikkelingen zoals wind op zee, dijkversterkingen en natuurontwikkelingen.

Wij werken zowel voor overheidspartijen als ontwikkelaars. Hierbij spelen wij natuurlijk in op interessante nieuwe ontwikkelingen zoals de Omgevingswet en digitalisering van de MER.

Voor kleine en grote projecten zoeken wij daarom een enthousiaste ervaren MER-adviseur om ons team van MER-adviseurs, planologen, vergunningenspecialisten en juristen te versterken.

In deze rol opereer je in projecten verspreid over Nederland. Wij bieden verschillende standplaatsen, waarbij de voorkeur uitgaat naar ons kantoor in De Bilt.

Op basis van jouw kennis en kunde zorg jij binnen ons projectteam voor hoogwaardige milieueffectrapportages, die aansluiten bij de wensen van de klant en inspelen op ontwikkelingen rondom onder andere duurzaamheid en klimaat.

Dit doe je altijd met een open en nieuwsgierige houding richting collega’s en opdrachtgevers. Een mooie kans voor een milieu professional met ambitie en visie!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier