Design Engineer lucht-/ruimtevaart
Pentacon
Haarlem, NL
6 dagen geleden

Als Design Engineer heb je een breed takenpakket. Met jouw expertise werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan het ontwerp, maken van berekeningen en construeren van (complexe) onderdelen en producten waarbij de focus ligt op het volledig productierijp maken van (deel)concepten.

Je taken bestaan o.a. uit het maken en verwerken van de technische eisen in het ontwerp, materiaalkeuze en de selectie ten aanzien van specificaties, voorcalculaties t.

b.v. offertes, berekenen van constructies en onderdelen, 3D samenstelling-, detail- en revisietekeningen en schema’s. Ook zet je 3D tekeningen om in 2D werktekeningen en onderhoud je contacten met leveranciers.

Eventueel ligt er voor jou een communicatieve rol als ondersteuning bij ontwerp, releases, proto-bouw, testing en overdracht van projecten naar productie.

 • Wij vragen;
 • Een afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde. Kennis en ervaring met tooling, simulation- en testing systems tbv de lucht-

  en ruimtevaart of machinebouw. Kennis van relevante productietechnieken. Kennis en minimaal 3 jaar ervaring met Catia V5.

  Flexibele instelling, onze projecten kunnen zowel bij ons intern als op locatie van onze opdrachtgevers worden uitgevoerd.

 • Wij bieden;
 • Mogelijkheid tot een vaste baan met doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Werkplek in een aeronautisch-en internationale omgeving.

  Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris o.b.v. opleiding en werkervaring.

 • Introductie;
 • Wij zijn een in 2000 opgericht werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat een volledig diensten pakket levert op het gebied van apparaten & machinebouw, tooling & testing, stress engineering, projectmanagement, levering en oplevering.

  Binnen onze projecten werken wij als 1 team samen met onze opdrachtgevers vanaf de probleemanalyse tot en met oplevering.

  Pentacon richt zijn activiteiten op nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier