Fysiotherapeut flex
WoonZorgcentra Haaglanden
Den HaagLicht deze vacature uit:, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

Je komt te werken binnen diverse locaties van WZH. Als fysiotherapeut onderzoek, behandel en begeleid je onze bewoners op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde, of de verpleegkundig specialist en behandel je bewoners individueel of in groepsverband.

In nauwe samenwerking met andere disciplines wordt een multidisciplinair plan opgesteld dat met de cliënt en familie besproken en geëvalueerd wordt.

Functie-eisen :

Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie.. Tevens ben je BIG geregistreerd en sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister KNGF.

Je bent flexibel, enthousiast, gedreven en vol energie. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig. Je hebt mensenkennis, een goed inlevingsvermogen, stressbestendig en werkt graag samen.

Ook draag je zorg voor een goede dossiervorming. Je hebt affiniteit met mensen die NAH hebben en / of je hebt al ervaring met het werken met mensen met NAH.

Een aanvullende opleiding op het gebied van NAH of neurologie is een pré.

Over WZH :

WIJ zijn Woon Zorgcentra Haaglanden. Vanuit 14 woonzorglocaties in de regio Haaglanden bieden wij mensen met een zorgvraag in alle zorgfases totaaloplossingen, waarbij zij de eigen specifieke levensstijl kunnen behouden.

Wij bieden deze totaaloplossingen binnen de kernwaarden open’, samen’, en geborgen’ samenkomend in de term voor elkaar’.

In alles dat wij samen doen, staat de klant centraal.

Arbeidsvoorwaarden :

Wij bieden een uitdagende functie. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen een enthousiast, betrokken en professioneel team.

We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken in een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VV&T. FWG 55.

Contact en informatie :

Voor informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Gharty Filemon, manager behandelzaken via telefoonnummer 0622505988.

Contracturen : 28Vestiging : WZH Nieuw Berkendael

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier