Helpende - diverse locaties in Arnhem
Siza
Arnhem, NL
3 dagen geleden

Siza ondersteunt op de momenten dat het nodig is. Hoe we dat doen, varieert van een duwtje in de rug tot 24-uurs zorg in een woonvoorziening.

En van dagbesteding op een activiteitencentrum tot het helpen vinden van een betaalde baan. In onze zorg- en dienstverlening dagen we mensen uit om hun grenzen te verleggen, als dat kan.

En als innovatie en techniek daarbij kunnen helpen, maken we daar dankbaar gebruik van.

Functiebeschrijving

Er zijn voor de cliënt en je collega

Het is 18.00 uur en je ruimt samen met een cliënt Vincent de tafel af na het eten. Hij ziet wat jij doet en doet dat na. Samen zetten jullie de borden en het bestek in de afwasmachine.

Je ruimt daarna nog even de keuken op, je collega overlegt met de cliënten wat ze nu willen doen. Jullie gaan nog een eindje wandelen!

Dit is zomaar een voorbeeld hoe als helpende op één van de locaties van Siza je dag kan zijn. Jouw werkzaamheden zijn ondersteunend aan de cliënt en de begeleiders.

Dat kan zijn het helpen bij en eventueel overnemen van de ADL van cliënten, inclusief het werken met een tillift bijvoorbeeld.

Daarnaast zijn er huishoudelijke werkzaamheden zoals aanvullen van materialen, handdoeken en washandjes, de was, boodschappen doen, stofzuigen en dweilen.

Maar ook het samen met de cliënten koffiedrinken, eten of een kleine activiteit doen.

Voor meerdere locaties waar mensen met een ernstige verstandelijke en / of meervoudige beperking wonen zijn mogelijkheden voor een helpende om aan de slag te gaan!

Doelgroep

Met wie ga jij werken?

Je gaat werken op een woonlocatie waar mensen wonen met een ernstige verstandelijke beperking (EVB) en / of een ernstige meervoudige beperking (EMB).

De locatie kan zich op het park als 's Koonings Jaght bevinden, maar ook in een woonwijk, zoals op Rijkerswoerd. De locaties zijn allemaal in en rondom Arnhem.

De mensen die er wonen krijgen 24-uurs zorg. Veel cliënten gaan naar dagbesteding, op loopafstand of ze gaan met een busje.

Er zijn ook cliënten die dagbesteding aan huis krijgen.

Jouw werktijden zullen tussen de 7.00 en 22.30 uur zijn. In de nacht zijn er speciale nachtteams. Je zult geen slaapdiensten draaien.

Daarnaast vaak wel alle voorkomende diensten, mogelijk ook in het weekend en tijdens feestdagen. Dat kunnen diensten zijn van 3 uur, maar ook meer.

Dat gaat in overleg en ligt aan de vraag van de cliënten.

Het team

Divers, maar altijd samen

Je komt te werken binnen een van de teams van de locaties. De teams bestaan uit een teamleider, persoonlijk begeleiders, begeleiders, helpenden en eventueel een huishoudelijk medewerker.

Samen zorg je ervoor dat de cliënt een zo goed mogelijk leven kan leven. Dat betekent dat je als team de zorg zo organiseert dat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan zijn én de juiste zorg en begeleiding krijgt.

Er worden daarover afspraken gemaakt met de client(vertegenwoordiger). Samen met het team runnen jullie de locatie. Iedereen heeft hierin zijn rol en taak.

Je kunt van elkaar op aan, geeft en ontvangt feedback, maar hebt bovenal ook veel lol met elkaar en de cliënten!

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde opleiding Helpende MBO 2 . Wanneer je ervaring hebt met het begeleiden en de ADL zorg van mensen met een verstandelijke beperking is dat een pre.

Je houdt van aanpakken en samenwerken. Je ziet werk liggen en neemt daar initiatief in. Je bent een opgeruimd type, zowel in letterlijke zin, maar ook omdat je vaak vrolijk bent!

Werken bij Siza

Wat kunnen we voor je betekenen?

Na een kennismakingsgesprek ga je op een locatie meekijken. Wanneer de klik er is van beide kanten ga je dit avontuur tijdelijk aan, met uitzicht op een vast contract.

Je werkt tussen de 12 en 24 uur per week. Dit stemmen we samen met je af en ligt aan de locatie waar je komt te werken.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg waardoor je wordt ingeschaald in FWG schaal 25, je verdient tussen € 1.

873 - € 2.659 bruto per maand bij fulltime werken.

Daarnaast zijn dit de volgende voordelen voor jou :

Dertiende maand : eindejaarsuitkering van 8,33%

144 vakantie-uren en 57 PBL-uren (op basis van fulltime)

En verder :

Fiscaal voordeel bij aankoop fiets, computer, of weekendje weg.

Onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing)

Wil je door ontwikkelen? Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière! Zo voorziet Siza jou in de nodige trainingen maar ook loopbaan coaching en vitaliteitsprogramma's zijn beschikbaar voor jouw ontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier