Postbezorger Sandd
Recruitnow
Utrecht, Nederland
1 dag geleden

Een baan als postbezorger voor minimaal 20 uur en max 40 uur in de week? Misschien niet het eerste waar je aan dacht. Maar werken bij Sandd in Utrecht als postbezorger is misschien wel leuker dan gedacht.

 • Waarom dit een toffe baan is : Je kunt de hele dag genieten van de buitenlucht Gedurende je werkdagen kun je een flink aantal uren maken Je zit geen moment stil (nou ja, bijna niet dan) Door het aanbod van twee verschillende functies is er veel afwisseling in je werk;
 • Als je jonger bent dan 22 jaar, verdien je met €9,32 bruto per uur prima!Ouderwetse postbezorger?Vergeet het ouderwetse beeld van de postbezorger en de fiets.

  Bij Sannd werk je altijd vanuit een busje. Daarmee ga je twee dagen per week op pad in Utrecht, samen met enkele collega’s.

  Je werkt dus altijd in teamverband, wel zo gezellig. Eenmaal aangekomen op locatie maak jij talloze huishoudens blij met brieven, tijdschriften en ander drukwerk.

  Daarna stap je als postbezorger weer in de bus, op naar de volgende locatie.Werken bij SanddDat doe je dus voor Sannd in Utrecht, een relatief nieuwe partij op de markt.

  Sannd is continu in beweging, net als jij als postbezorger. Dat betekent dat ze ook flexibel omspringen met hun medewerkers.

  Wil jij bijvoorbeeld meer dan twee dagen in de week werken? Dan kun je op maandag of donderdag bijvoorbeeld bijspringen als postsorteerder, geen probleem.

  De werktijden zijn van 08 : 00 - 18 : 00 uur. Deze tijden gelden ook voor de dagen dat je eventueel gaat werken als postsorteerder.

  Wat vragen wij van jou?Je bent sowieso op dinsdag en vrijdag beschikbaar Een rijbewijs B Oh ja, en nauwkeurig kunnen werken is ook wel handig.

  Niets zo vervelend als een verkeerd bezorgde briefSolliciterenKlik op de knop’ op deze pagina als jij wil werken als postbezorger van Sannd in Utrecht.

  Dan nemen wij sowieso contact met je op! En heb je nog vragen? Bel, mail of app (06-10818304) ons dan gerust. Tot snel!?

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier