Verzorgende IG Bolsward Noord
Antonius Zorggroep
Bolsward
3 dagen geleden

Als Verzorgende IG in de thuiszorg weet jij onze cliënten optimale zorg te bieden in hun eigen omgeving. Je houdt ervan om alleen op route te zijn en weet wat de cliënt van jou nodig heeft.

Veranderingen in zorgvraag worden door jou gesignaleerd, je verzorgt, stimuleert en ondersteunt de cliënt en haar familie.

Daarbij zet je net dat stapje extra om de kwaliteit van leven voor jouw cliënten zo goed mogelijk te laten zijn.

Als verzorgende IG in de thuiszorg werk je samen met je collega’s in een zelfsturend team. Ieder team is zelf verantwoordelijk voor de coördinatie, bedrijfsvoering, kwaliteit en planning van zorg en wordt hierin goed begeleid door een unitleider.

Het team

Team Bolsward Noord is één van de drie teams in Bolsward van Thuiszorg Zuidwest Friesland. Team Bolsward Noord is een stabiel en enthousiast team dat dagelijks klaar staat voor cliënten in Bolsward en omgeving.

Het kantoor is gevestigd in het gezondheidscentrum in Bolsward, hierdoor zijn er ook korte lijnen met de huisartsen. Er is een nauwe samenwerking met de andere twee teams in Bolsward.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG of MDGO-VP
 • Een stimulerende en motiverende houding richting de cliënt
 • Je kunt handelend optreden en overzicht houden
 • Je beschikt over een rijbewijs
 • Wij bieden jou

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Ruimte voor persoonlijke en vakmatige ontwikkeling
 • Een enthousiast team
 • Een thuiszorgorganisatie die samen met het Antonius Ziekenhuis één organisatie vormt : In het Ziekenhuis als het moet, thuis als het kan’
 • En niet te vergeten, onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals : korting op een fitnessabonnement en collectieve korting op je zorgverzekering
 • Over Antonius

  De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland. We werken in de regio Zuidwest-Friesland en in de Noordoostpolder.

  Op weg naar 2022 combineren we binnen de Antonius Zorggroep het beste uit twee werelden : in het ziekenhuis als het moet, thuis als het kan.

  We leveren de beste zorg, zoveel mogelijk in de thuissituatie. Zowel fysiek als online, altijd passend bij patiënt of cliënt, familie en direct betrokkenen.

  Ontwikkeling, innovatie en patiënten participatie staan centraal in onze organisatie.

  Wij maken graag kennis

  Enthousiast? Stuur vandaag nog je sollicitatie via de knop 'solliciteer direct'!

  Voor meer informatie kun je terecht bij :

  T 0610951848

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier