INSIDE SALES
Lantech Europe
Malden, NLD
9 dagen geleden

Groei en verdere doorontwikkeling maken dat we op zoek zijn naar een :

TECHNICAL SALES SUPPORT EMPLOYEE - Fulltime

Je werkt in een dynamische internationale omgeving, waarbij in de huidige innovatieve verpakkingsindustrie geen enkel project identiek is.

Creativiteit in het bepalen van de juiste verpakkingsconfiguraties in teamverband, een flinke dosis enthousiasme, doortastendheid en gevoel voor het commercile spel zijn hierbij onontbeerlijk.

Je samenwerking met je buitendienst- en binnendienstcollega's is intensief en als spin in het web cordineer je de activiteiten tussen de klanten (veelal distributeurs) en de interne afdelingen.

Samen met je buitendienst collega ben je mede verantwoordelijk voor de juiste, passende klantoplossing.

Vanaf de aanvraag door de buitendienst, het offertetraject tot en met de opdrachtverwerking ben jij het primaire aanspreekpunt.

Door je actieve en zelfstandige houding wek je het vertrouwen en weet je de wensen van je klanten goed in te schatten en te voorzien van deskundig technisch advies.

Wij zoeken iemand met :

 • MBO+ werk- en denkniveau en een goed technisch inzicht;
 • Ervaring in een commercile n technische omgeving;
 • Assertief, flexibel en resultaatgericht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Engelse taal en een tweede moderne taal (bij voorkeur Duits);
 • Kennis van ERP-pakketten en MS office (Word en Excel).
 • Daarbij hoort een :

 • Een proactieve en energieke persoonlijkheid ;
 • Teamplayer mentaliteit;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Zelfstandige, flexibele en accurate werkhouding.
 • Wie zijn wij?

  Lantech is één van de toonaangevende bedrijven in secundaire verpakkingsoplossingen. Wereldwijd ontwerpen, bouwen en bieden wij service aan een breed scala dozen-

  en tray handling machines en rekfoliewikkelaars. Lantech heeft vestigingen in Louisville-USA, Malden-Nederland, Melbourne-

  Australi en Shanghai-China.

  De vestiging in Malden ontwikkelt en produceert de dozen- en tray handling machines. Met ruim 165 medewerkers en een sterk netwerk van partners, wordt vanuit Malden de verkoop en service binnen Europa geregeld.

  In de huidige dynamische omgeving hebben we bewezen succesvol te zijn. De informele, open cultuur en de kleine teams waarin het werk wordt uitgevoerd, zijn de sleutel voor dit succes.

  Een stimulerende sfeer en teamgeest maken dat je, je snel thuis voelt in ons team! Management en coaching zijn persoonlijk, informeel en betrokken.

  We luisteren naar je inbreng en ideen! Lantech biedt volop kansen voor ontwikkeling en groei binnen de verschillende teams.

  Job Posted by ApplicantPro

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier