Gymleerkracht
Aloysius
Den Helder
1 dag geleden

Wil jij van sportief iets betekenen voor onze sbo-leerlingen?

Antoniusschool De Pionier biedt speciaal onderwijs (so) aan jongens en meisjes van vier tot dertien jaar in Den Helder. Wij kijken met een positieve blik naar kinderen en zetten ieder kind in zijn of haar kracht.

Iedereen hoort erbij en kan bij ons op school talent ontwikkelen.

We hebben twee kleine locaties in Den Helder. De kleutergroepen leren aan de Annie Romein Verschoorlaan, de andere groepen aan de Drs. F. Bijlweg.

Antoniusschool locatie Den Helder zoekt een gymleerkracht. De werktijdfactor is 0,2 fte. In overleg kunnen uren worden uitgebreid bij onze partner (in school)

Wat doe je?

Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien.

Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s.

Wat breng je mee?

Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien?

Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en / of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren?

Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Po

Als gymleerkracht heb je een afgeronde opleiding als docent bewegingsonderwijs.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier