Content Lead
PGGM
Zeist, Netherlands
9 dagen geleden

JOUW DAG BIJ PGGM&CO

Benieuwd wat je gaat doen? Dit zou zomaar een dag in je agenda kunnen zijn : ’s ochtends zit je het wekelijkse redactieoverleg voor.

Je bespreekt met het redactieteam wat er die week op de contentkalender staat, vraagt hen om hun input voor de tweewekelijkse PGGM&CO e-

mail nieuwsbrief bij je aan te leveren en bespreekt of er nog actualiteiten zijn waar jullie goed op in kunnen spelen. Ook neem je het team alvast mee in jouw ideeën en plannen voor de komende 2 maanden, zodat jullie stukje bij beetje de contentkalender verder kunnen vullen.

Daarnaast nemen jullie de website van PGGM&CO door. Deze moet in lijn gebracht worden met de net opgestelde contentstrategie.

Het is belangrijk dat onze kernboodschap (missie en visie) op alle kanalen en in al onze uitingen duidelijk naar voren komt en daar is nog werk aan de winkel.

Na het redactieoverleg loopt je meteen even langs bij de Product Owner van het IT-team om te vragen wanneer de wijzigingen die je voor ogen hebt kunnen worden doorgevoerd en wat zij daarvoor van jou nodig heeft.

Net als je weer achter je laptop zit, vraagt een van je collega’s aan je bureau met de vraag of haar bericht over de het Generatiepact in de zorg, geschikt is voor zowel de nieuwsbrief en website als facebook.

Vanuit jouw coachende rol help jij het artikel geschikt te maken voor al deze drie kanalen en je daagt je collega uit om er ook een Instagram-post aan te wijden.

s Middags, na een gezellige lunch en een wandeling in de zon met je collega’s, spreek je de data officer. De e-mail nieuwsbrief moet er eind deze week uit en je hebt een aantal specifieke segmenten uit het ledenbestand nodig zodat alle leden content krijgen die specifiek op hen is afgestemd.

Op basis van de resultaten (clicks en engagement) van de vorige nieuwsbrief passen jullie de segmenten aan en zorgt de data officer dat ze klaar staan voor verzending.

Daarna bel je nog even met een aantal copywriters uit onze flexibele schil over de artikelen die zij op basis van jouw briefing hebben aangeleverd.

Ook verwerk je de laatste opmerkingen van onze jurist over het zorgverzekeringsaanbod van PGGM&CO en maak je nog een aantal teasers voor de komende zorgcampagne.

Jouw afdeling

Wij zijn PGGM&CO, de ledenorganisatie van de coöperatie PGGM. Voor bijna 750.000 leden uit de sector zorg en welzijn proberen we dagelijks het verschil te maken.

Niet alleen op het gebied van werk en financiën, maar ook op dat van zorg, wonen, gezondheid en vitaliteit. We zijn volop in beweging.

Bij PGGM&CO krijg je volop ruimte om te experimenteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Onze leden staan daarbij altijd centraal.

Het is onze ambitie om ze te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op eigentijdse vragen. Rond maatschappelijke thema’s zetten we communities op waar mensen met elkaar van gedachten kunnen wisselen en elkaar versterken.

Zo leren we wat er speelt bij onze leden. En die inzichten proberen we samen met hen door te vertalen naar nieuwe producten en diensten.

Bij PGGM&CO tref je zo’n 20 enthousiaste collega’s. Wij zien onszelf als een kleine, inspirerende startup en dat zie je terug in onze werkomgeving en de manier waarop we met elkaar omgaan.

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning. Eigen inbreng en goede (creatieve) ideeën juichen we van harte toe.

WIL JIJ ONS HELPEN OM ?

 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring?
 • Krijg jij energie van het doorontwikkelen van en regie voeren over een contentstrategie?
 • Kan jij diezelfde contentstrategie vertalen naar een praktische contentkalender? En lukt het je daarbij diverse online / social mediakanalen in te zetten en te beheren?
 • Schrik je er ook niet voor terug om, heel praktisch, eindredactie te voeren op teksten of deze gewoon zelf te schrijven?
 • Kun je kortom goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau?

 • Heb je er ervaring met het aansturen en coachen van een (redactie)team?
 • Gaan jouw ogen glimmen bij het analyseren van CTR’s, de NPS en Google Analytics? En heb je ervaring met data gedreven werken?
 • Blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkeling in je vak?
 • Heb je een proactieve houding en ben je soms misschien een tikje eigenwijs?
 • Ben je een aanpakker en ga je geen uitdaging uit de weg om je doel te behalen?
 • Wanneer je alle vragen met ja’ kunt beantwoorden, zou je perfect in ons team passen.

  Wij bieden

  Samenwerken in een professionele, daadkrachtige, inspirerende werkomgeving. Bij PGGM&CO krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Een marktconforme beloning en veel mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

  We bieden je werk dat ertoe doet en zorgen ervoor dat jij op je plek zit om samen met ons de wereld te veroveren.

  WIL JE ONS HELPEN?

  Vind je dit avontuur net zo spannend als wij? Lijkt het je leuk om er deel van uit te maken? Neem dan contact op met recruiter Tim van der Weert ( of 030-2772151).

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier