Medewerker Facturatie
Sandd
Apeldoorn, NL
6 uur geleden

Ben jij iemand die makkelijk het overzicht bewaard, goed kan schakelen met zowel interne als externe klanten en gaat jouw hart er sneller van kloppenwanneer je alle facturen kloppend hebt kunnen versturen naar de klant?

Dan is de functie van Medewerker Facturatie jouw uitdaging!

Als Medewerker Debiteuren & Facturatie ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van facturen, het te woord staan van klanten en controle of de factuur is voldaan.

In deze rol ben je belangrijke sparringpartner van de interne sales organisatie waarbij je zorg draagt voor het verwerken van prijsafspraken naar aanleiding van afgesloten contracten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor :

Het verwerken van mutaties binnen de facturatie

Het opstellen van creditnota’s

Het meedenken over verbeteringen in systemen en processen

Je werkt nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken. Je krijgt energie van cijfermatig werken. Verder herken je jezelf in het volgende profiel :

Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau

Minimaal 2 jaar ervaring in een financieel administratieve functie

Kennis van factureren

Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden

Je bent stressbestendig werkt accuraat

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Afhankelijk van je ervaring en achtergrond, ontvang je een salaris tussen 2000 en 2400 bruto op basis van 40 uur, 25 vakantiedagen per jaar en deelname aan een pensioenregeling.

Daarnaast hebben wij een online leerplatform met meer dan 100 opleidingen, dat onbeperkt gebruikt kan worden. Bovenal bieden wij jou een afwisselende baan waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Jouw standplaats wordt Apeldoorn, maar in de eerste maanden ben je voornamelijk in Nieuwegein en Utrecht te vinden.

Upload dan je cv en motivatie! Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment t.a.v. van Nick van de Pasch.

Wil je meer weten, bel of mail gerust! Wij maken in de procedure gebruik van een online assessment.

Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan.

We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden.

Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier