Inkoper
Page Personnel
Den Haag, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Ben je opzoek naar je eerste stap van je carrièreals technisch inkoper? Lees dan snel verder! BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen vanmedische apparatuur.

Zij zijn een onderdeed van een groep van ca.10 bedrijven met een totale omzet van € 130 mln. Onze klant zelfheeft ca. 130 medewerkers in dienst.

Ter uitbreiding zijn ze opzoeknaar een technisch inkoper Omschrijving Je bent verantwoordelijkvoor het inkopen van technische onderdelen Je bent verantwoordelijkvoor het onderhandelen met leveranciers voor de juiste prijs.

Jebent spin in het web tussen de klant en leverancier. Je bentverantwoordelijk voor het maken van een selectie van de juisteleveranciers.

Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten vancontracten. Je werkt nauw samen met de technische staf enprojectleiders. Je leert de nieuwe technieken om de juiste match temaken tussen specificaties en leveranciers.

Profiel van kandidaatMinimaal Hbo opleiding (richting : Technische Bedrijfskunde,Logistics Engineering, Logistics Management, Werktuigbouwkunde,Engineering, etc) Affiniteit met techniek Interesse in Inkoop Nevi1 (is een pre, geen must) Communicatief sterk Resultaatgericht Goedin onderhandelen Verantwoordelijkheid Aanbod Goedearbeidsvoorwaarden Veel vrijheid en verantwoordelijkheidDoorgroeimogelijkheden Persoonlijke ontwikkeling

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier