Mechanisch Onderhoudsmonteur
Yourprofessionals
Deventer, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Ben jij de mechanische specialist en weet jij vanuit jouw kennis en kunde om te gaan met mechanische en pneumatische storingen op zeer professionele wijze?

In de rol van mechanisch specialist ben jij de aangewezen persoon om jouw team te ondersteunen met alle mechanische werkzaamheden in de fabriek.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Deze organisatie is wereldleider op het gebied van Feed. Haar geavanceerde oplossingen zijn de basis van hoogstaande kwaliteit van voeding voor wereldwijde consumenten.

Zij leveren al meer dan 75 jaar haar vertrouwde merken aan klanten in meer dan 50 landen.

In Nederland hebben zij meerdere fabrieken en momenteel zijn zij voor één haar fabrieken op zoek naar een elektromonteur die ervaring heeft in het preventief en correctief onderhoud van geavanceerde procesinstallaties.

Functieomschrijving

Als mechanisch monteur ben jij dé specialist in jouw vakgebied en zorg je voor het optimaal functioneren van alle procesinstallaties op locatie.

Er heerst een informele werksfeer en samen met een goed op elkaar ingespeeld team van 5 monteurs, nemen jullie de verantwoordelijkheid van fabriek op jullie.

Dit om ervoor te zorgen dat de fabriek continu in optimale staat van productie verkeerd.

Zowel het uitvoeren van preventief onderhoud als het oplossen van storingen is voor jou niet vreemd. Daarnaast ben jij een echte teamplayer en ondersteun je jouw collega's ook op elektrotechnisch vlak.

Je start je dag met een controle ronde en preventieve klussen die op je lijst staan. Uiteraard komen storingen in elke fabriek voor en zo zal dit ongetwijfeld ook het geval zijn tijdens jouw controle ronde en / of preventieve onderhoudsbeurten.

Door jouw kwaliteit en efficiëntie weet jij dit, samen met je team, goed te managen. Eenmaal klaar met alle werkzaamheden log je in het systeem in om alle schema's en tekeningen bij te werken, zodat de (werk)geschiedenis van alle installaties goed te achterhalen is.

Je rapporteert direct aan de Hoofd Technische Dienst en schakelt met regelmaat met de operators om klachten en / of storingen aan de installaties zo efficiënt mogelijk in kaart te brengen en tijdig op te kunnen lossen.

Profiel

 • Je hebt een technische opleiding op minimaal MBO 3 of 4 niveau. Bij voorkeur in werktuigbouwkundige richting
 • Je bent in het bezit van een VCA Certificaat (basis)
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een productieomgeving. Bij voorkeur met zowel onderhoud- als storingswerkzaamheden
 • Je hebt bij voorkeur een lasdiploma (MIG-MAG)
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Je bent bereid om mee te draaien in de consignatiedienst en / of eventuele 2 ploegendienst (uiteraard met een onregelmatigheidstoeslag)
 • Aanbod

 • Werken bij een wereldleider in de feed met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een zeer interessante job waarin op jouw expertise vertrouwd wordt;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Marktconform salaris;
 • Het eerste jaar premievrij pensioen;
 • Investering op het gebied van cursussen en opleidingen.
 • Meer weten over deze functie? Of ben je misschien benieuwd wat wij nog meer aan nieuwe uitdagingen voor jou hebben? Bel of app dan naar Mike Lindhout via 0630443697.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier