TEAMCOÖRDINATOR AANLEG & INVESTERINGEN
RENDO Beheer BV
Meppel, Drenthe
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

RENDO is ook op zoek naar een :

TEAMCOÖRDINATOR AANLEG & INVESTERINGEN

Als Teamcoördinator Aanleg & Investeringen realiseer je veilig de overeengekomen opdrachten van de afdeling

Assetmanagement binnen de gestelde kaders (kwaliteit, prijs en levertijd), waarbij de bedrijfszekerheid zoveel mogelijk gegarandeerd wordt en de bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd worden.

Je geeft leiding aan de Projectleiders, Werkvoorbereiders / netontwerpers en Coördinator Configuratiebeheer. Je maakt jaarplannen en

voorstellen om doelstellingen te realiseren en rapporteert per kwartaal de voortgang ten aanzien van het jaarplan. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de in opdracht verrichte werkzaamheden voor afdeling Assetmanagement zoals, ontwerpen en voorbereiden van aansluitingen en netten, capaciteitsberekeningen,

aanvragen vergunningen, opstellen specificaties en ligging van netten en aansluitingen, aanleggen van netten, maken aansluitingen (vanaf aanvraag tot en met verwerking in informatiesysteem), standaard schades toekennen en vaststellen, maken offerten voor aansluitingen, afhandelen technische contacten, inkoop / contractmanagement uitbestede diensten.

Tot slot vertegenwoordig je de organisatie in diverse externe gremia en platforms.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier