Ambulant verpleegkundige
Argos Zorggroep
Maassluis
1 dag geleden

Functie omschrijving :

Als ambulant verpleegkundige ben je tijdens je dienst eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg en zie je toe op voldoende gekwalificeerd personeel op de afdelingen.

Je geeft leiding aan medewerkers, bewaakt de kwaliteit van de geleverde zorg en waar nodig ondersteun je in de zorg. Daarnaast onderhoud je contacten met de dienstdoende arts.

Wij zoeken :

Wij zoeken een ambulant verpleegkundige die zich herkent in de persoonlijkheidskenmerken enthousiast, coachend, verbindend, doortastend en je houdt van inspelen op acute situaties.

 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma Verpleegkunde niveau 4 of een HBO diploma Verpleegkunde.
 • Je kan verplegen volgens plan, zonodig volg je bekwaamheidsonderwijs BIG / somatische benaderingswijze.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie of je wilt deze functie in alle facetten ervaren en leren.
 • Wij bieden :

  Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals. Een leuke baan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s.

  Wij bieden een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectieve verzekeringen en Makkelijk Verdiend, ons uitgebreide meerkeuze systeem met veel fiscaal voordeel waarin o.

  a. PC, smartphone, fiets, sportschool en reiskosten zijn opgenomen.

  Het salaris wordt betaald conform de CAO VVT. De functie van Ambulant verpleegkundige is ingeschaald in FWG 50.

  Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier