Dagbestedingscoach NAH
Zorgenwelzijnplein
Vlaardingen
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor de dagbesteding voor 16 tot 24 uur per week voor onze locatie Drieën-Huysen Zuid.

Jouw nieuwe werkplek

Je komt te werken op een van de twee afdelingen waar jongeren tussen de 18 en 65 jaar met niet aangeboren hersenletsel (NAH) wonen.

Op iedere etage vind je 9 grote appartementen, een gezamenlijke woonkamer en een keuken. De zorgvraag is zeer divers, waarbij gedrags- en psychiatrische problematiek kan voorkomen.

We vinden het belangrijk dat we voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan iedere cliënt. Verder is elke dag anders vanwege de complexiteit van het gedrag van de cliënten.

Als team communiceren we eerlijk en open met elkaar, omdat we het belangrijk vinden dat we qua benadering op één lijn zitten.

We zijn altijd in ontwikkeling en houden elkaar scherp, zodat we onze werkzaamheden efficiënt uit kunnen voeren en de kwaliteit hoog kunnen houden.

Jouw nieuwe uitdaging

Als dagbestedingscoach vervul je een belangrijke rol bij de dag invulling van onze cliënten. Het is een afwisselende functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om vanuit jouw expertise, samen met je collega's, invulling te geven aan het dagbestedingsplan.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en naleven van het activiteitenplan en de begeleiding van bewoners bij individuele en groepsgerichte activiteiten.

Hierbij houd je rekening met de zorg- en benaderingsplannen van de bewoners. Ook zorg je ervoor dat de bewoners zo veel als mogelijk participeren in de samenleving, waarbij je je ook richt op het netwerk rondom de bewoners.

Je adviseert de teamleider en (zorg) collega's over dagbestedingsplannen en -beleid en zorgt voor onderlinge afstemming met collega's en andere disciplines.

Je doet aan fondsenwerving en beheert het budget voor materialen en middelen ten aanzien van activiteiten. Het uitgangspunt van onze manier van werken is dat de cliënt de regie over eigen leven heeft en deze kan blijven behouden.

Aan jou de uitdaging om dagbesteding vorm te geven op een manier die past bij onze visie.

Wat jij meeneemt

Je bent minimaal in het bezit van een diploma social work / SPH of je hebt een diploma MMZ / SPW-4 met aantoonbare ervaring in gedragsproblematiek en / of psychiatrie.

Je beschikt over een professionele beroepshouding, je bent flexibel, communicatief vaardig en creatief. Door je ervaring in psychiatrie en / of NAH kan je je goed verplaatsen in de situatie van onze jongeren met NAH en / of een spierziekte

Wat je ervoor terugkrijgt

Je komt te werken in een team professionals waarin eerlijk en open communiceren belangrijk is, zodat we qua benadering naar bewoners toe op één lijn zitten.

We zijn altijd in ontwikkeling en houden elkaar scherp, zodat we onze werkzaamheden efficiënt uit kunnen voeren en de kwaliteit hoog kunnen houden.

Je hebt zelf invloed op jouw ontwikkeling door training, scholing en cursussen, waaronder een verdieping in ziektebeelden, NAH en psychiatrie.

Je ontvangt een salaris in FWG 35 of 40, afhankelijk van jouw genoten opleiding(en) en relevante ervaring. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Je ontvangt een toeslag bij onregelmatige uren en een reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en neem je deel aan een aantrekkelijke pensioenregeling (Pfzw).

Om fit en vrolijk te blijven hebben wij een fietsenplan, een aantrekkelijke fiscale sportregeling en bieden wij onze medewerkers yoga, mindfulness en stoelmassage aan.

Geïnteresseerd? Je kunt solliciteren via de button op de website. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Wesley van Triet (HR Assistent).

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en het aanvragen van een VOG maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren in tijden van corona

Onze sollicitatieprocedure is corona-proof. Je voert het gesprek in een ruime kamer op 1,5 meter afstand van elkaar, we geven elkaar geen hand en het arbeidsvoorwaardengesprek doen we telefonisch.

Over Zonnehuisgroep Vlaardingen

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen.

Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier