Uitvoerder
Centerpoint
's Hertogenbosch, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder woningbouw bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van 61 luxe woningen deels vrijstaand en deels geschakeld in het hogere segment qua luxe en afwerking.

U levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en u bent voortdurend bezig om dit proces te verbeteren.

U stimuleert bouwpartners om met elkaar te communiceren, leeft de wettelijke voorschriften ten behoeve van VGM na en u onderhoudt contact met de opdrachtgever en ketenpartners.

Functieeisen

Voor de functie van uitvoerder woningbouw zoeken wij kandidaten die beschikken over een afgeronde MBO / HBO bouwkunde opleiding.

Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als uitvoerder binnen een bouwbedrijf. U bent vakinhoudelijk sterk en denkt graag mee in het voortraject.

U beschikt over een goed bouwkundig inzicht en over de vaardigheid om met diverse partijen te communiceren. Bij voorkeur heeft u ervaring met Powerproject, Autocad en / of Solibri.

Opleidingsniveau : MBO

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als betrokken, kwaliteitsbewust, groot verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaar.

Samenwerken staat in dit bedrijf centraal en de lijnen binnen de organisatie zijn kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werkt u ook aan uw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

U komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een prettige werkomgeving en de kansen die geboden worden om uzelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier