Monteur installatietechniek
TECHNICHE bv "building careers"
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Allround projecten voor de allround Monteur

Een grote aannemer welke hvac installaties aanlegt, onderhoudt en repareert zoekt uitbreiding van het team. Projecten voor nieuwbouw, (hoogwaardige) servicecontracten en transformatie.

Voor gevarieerde projecten en diverse opdrachtgevers in de zorgcentra, ziekenhuizen en utiliteitsbouw. TOP BAAN! TECHNICHE "building careers" is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak.

Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière. Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer : 010 - 766 1000.

 • Aanleggen van (complexe) gebouwgebonden installaties (klimaat, centrale verwarming, cleanroom etc.); Projectmatig ondersteunen van speciale projecten;
 • Verrichten (periodiek) van service aan installaties (heel leuk en divers); Adhoc reparaties aan systemen; Geen dag is hetzelfde, afwisselend werk en een grote zelfstandigheid.

  Functieeisen

  Werkervaring : minimaal 4 jaar

  Vereisten : Monteur Installatietechniek; minimaal 4 jaar.

  Opleidingsniveau : Monteur Installatietechniek

  Duur : vast

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier