Doktersassistent (Poli KNO)/Akoepedist
Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Goes, Netherlands
3 dagen geleden

Functie-informatie :

De polikliniek KNO is een dynamische afdeling waar een team doktersassistenten samenwerkt met de KNO-artsen om de poliklinische zorg rondom de patiënt te organiseren.

De KNO poli is een, drukke polikliniek en is gevestigd op 3 locaties. Er is veel contact met patiënten. Er wordt op alle drie de locaties gewerkt, waarbij Goes de acute locatie is.

Het betreft een dienstverband van 20 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van de poliklinische zorg. Je ondersteunt de KNO artsen bij het leveren van deze zorg middels een goede voorbereiding en afhandeling van de spreekuren.

Je ziet uitdagingen in het inrichten van administratieve processen rondom deze patiëntenzorg. De doktersassistent verricht daarnaast zelfstandig werkzaamheden zoals o.

a. het afnemen van gehoortesten en heeft op medisch inhoudelijk vlak diverse in- en externe contacten zoals o.a. met verwijzers en patiënten.

Wij zoeken kandidaten die :

 • beschikken over het diploma doktersassistent op MBO-4 niveau;
 • beschikken over bij voorkeur relevante werkervaring en affiniteit met het specialisme
 • beschikken over goede sociale vaardigheden;
 • in het bezit zijn van goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • oplettend en accuraat zijn;
 • goed kunnen samenwerken en ook zelf initiatieven tonen.
 • Wij bieden :

  Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring volgens FWG schaal 35 (minimaal € 1.792,- en maximaal € 2.665,-).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier