Boerderijvrijwilliger
De Twentse Zorgcentra
Almelo, NL
5 dagen geleden

Vrijwilliger : Op een boerderij is altijd wel iets te doen. Ik vind het leuk om mijn handen uit de mouwen te steken, of dat nu de stal uitvegen is samen met een cliënt, een ponykar rijden of allerlei verschillende kluswerkzaamheden.

Er is altijd wel werk. Sinds een paar jaar kom ik wekelijks op de boerderij en doe er allerlei onderhoudswerkzaamheden. Ik mag graag met mijn handen werken en samen met een cliënt is het zoveel leuker.

In de kantine drinken we met z’n allen koffie en praten we over van alles. Het is fijn om individuele aandacht aan de cliënten te geven.

Op het eind van de ochtend word ik, door één van de cliënten altijd vrolijk uitgezwaaid, en ze vraagt me : kom je volgende week weer?

Het is zo bijzonder om dit te mogen doen .

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om onze cliënten te begeleiden bij hun werkzaamheden maar ook vrijwilligers die willen helpen met de onderhoudswerkzaamheden aan gereedschap / machines of dierenverblijven.

Het liefst één keer per week op een afgesproken dag. Op de boerderij werken is voor onze cliënten een vorm van dagbesteding, cliënten die graag in de buitenlucht willen werken en liefde hebben voor de dieren.

Daar waar zij werkplezier uithalen, maar ook een vorm van sociale contacten met bezoekers rondom de boerderij. Als vrijwilliger maak je onvergetelijke ervaringen mee die je niet snel zult vergeten, want onze doelgroep is bijzonder en heel erg leuk.

Wij zoeken iemand die :

 • technisch aangelegd is met een fysiek goede conditie
 • kennis en liefde voor natuur en dier heeft
 • op een respectvolle manier omgaat met cliënten
 • Wat wij bieden :

 • Een zinvolle en gezonde vrijetijdsbesteding
 • De mogelijkheid om te leren over en van de doelgroep
 • Meer sociale contacten voor jou en onze cliënten
 • Voor meer informatie of om je aan te melden als vrijwilliger neem je contact met ons op. Dit kan via e-mail, telefoon of WhatsApp, zie de contactmogelijkheden hieronder.

  Wij komen graag met je in contact.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier