Uitvoerder nieuwbouw
continu
Dordrecht, NL
6 dagen geleden

Uitvoerder nieuwbouw

Toe aan een uitdagende functie met soortgelijke projecten? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder nieuwbouw.

Het gaat om een vaste baan. Tot de taken behoren onder andere : Aansturen / begeleiden medewerkers en onderaannemers, contacten met onderaannemers onderhouden, controleren van werkzaamheden, afroepen van materialen, signaleren van meer-

en minderwerk, bijwonen van werkoverleg, aanspreekpunt op de bouw voor opdrachtgever en andere partijen.

Voor deze uitdagende en afwisselende baan zijn wij op zoek naar een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen :

 • Minimaal een afgeronde MTS / HTS Bouwkunde opleiding
 • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in de realisatiefase met nieuwbouwprojecten
 • Goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid
 • Daarnaast ben je woonachtig in de regio Rotterdam / Breda / Drechtsteden
 • Continu is een technisch intermediair in de bouwkunde en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

 • Marktconform salaris
 • Bij de functie zit een lease auto en mobiele telefoon
 • Onze opdrachtgever valt binnen de BOUW CAO (UTA). Hierdoor heb jij recht op 24 vakantiedagen en 15 adv dagen
 • Onze opdrachtgever is een bouwer met visie, die voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen met behoud van kwaliteit.

  Met een diversiteit aan projecten op gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud, mogen ze zich met recht all-

  round noemen. Kwaliteit in de geleverde bouwprojecten is vanzelfsprekend. Maar ook kwaliteit in dienstverlening en organisatie van het proces staan hoog in het vaandel.

  Korte lijnen en duidelijke afspraken voorkomen verspilling van tijd en geld en leiden tot realisatie van projecten binnen de afgesproken tijd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier