Autospuiter Schade Hoogeveen
Wensink Automotive
Hoogeveen
15 uur geleden

Altijd al willen werken in een toonaangevend, modern mobiliteitscentrum? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze schade vestiging.

Grijp nu je kans en kom het team van Wensink te versterken. Word jij onze nieuwe collega? Wij zien ernaar uit om nader kennis met je te maken!

Je functie ziet er als volgt uit

Als spuiter / voorbewerker ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig herstellen van schades aan personenwagens en bedrijfswagens.

Hierbij is het van belang dat je correct omgaat met het eigendom van de klant en zorgt voor orde en netheid op je eigen werkplek.

Je wisselt je werkzaamheden af tussen het spuiten en voorbewerken. Daarnaast heb je ervaring met het repareren van schades.

Wat we van jou vragen

 • Reeds enige jaren aantoonbare ervaring als autospuiter
 • Afgeronde opleiding tot autospuiter / voorbewerker
 • Inhoudelijke kennis van het autoschadeherstelproces
 • In bezit van rijbewijs B
 • Zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?

  Wensink is een trots bedrijf met meer dan 1.200 tevreden werknemers. Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Zullen we een paar voordelen noemen? Je werkt 38 uur per week en krijgt 24 vrije dagen en vijf vrij opneembare ATV dagen bij een fulltime dienstverband.

  Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen.

  Daarnaast vinden we doorgroei erg belangrijk en mag je bij ons een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij we kijken naar je talenten.

  Kom jij Wensink versterken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier