Klantenservice Medewerker Sparen en Beleggen bij Nationale Nederlanden, Nationale Nederlanden, Den Haag
Randstad
Den Haag, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wil jij mensen echt kunnen helpen vanuit een klantenservice? Dan ben jij de gezochte medewerker klantenservice voor de afdeling Sparen en Beleggen bij Nationale Nederlanden in Den Haag!

WAAROM ZOU JE SOLLICITEREN?

Bij Nationale Nederlanden ben je werkzaam als klantenservice medewerker in Den Haag. Jij bent een rots in de branding voor klanten en een ware expert op het gebied van Sparen en Beleggen.

Wanneer jij dit nog niet bent wordt je opgeleid tot de beste gesprekspartner voor elke klant van Nationale Nederlanden. Elk gesprek is een nieuwe uitdaging.

Bovendien kan je op den duur veel afwisseling hebben in de kanalen waarmee jij contact hebt met klanten. Hierbij kan je denken aan telefonisch, per mail, via chat en in de toekomst zelfs whatsapp!

Op deze afdeling wordt er van jou verwacht dat jij jezelf wil ontwikkelen. Er zijn veel mogelijkheden en het is een ware kweekvijver voor talent.

Dit houdt natuurlijk wel in dat jij jezelf moet laten zien! Door de complexe inhoud van de functie zal jij jezelf steeds opnieuw kunnen uitdagen.

Uiteraard ontvang jij een training om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Ook kan je jouw CV aanvullen met een WFT Basis en Vermogen certificaat.

Een grote bonus is dat er geen avonden en weekenden zijn. Je zal namelijk werken tussen 08.00 en 18.00 van maandag tot en met vrijdag!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Mevrouw de Vries belt, ze wordt volgend jaar 64 en is benieuwd of zij wellicht vervroegd met pensioen kan. Ze wil namelijk graag vaker op haar kleinkinderen kunnen passen.

Zij heeft een Aanvullend Pensioen bij Nationale Nederlanden. Samen met mevrouw de Vries kijk jij naar de gevolgen wanneer zij eerder met Pensioen zou gaan.

Hierbij bespreek je de opties, volledig met pensioen, doorwerken en gedeeltelijk met pensioen. Je bespreek de financiële gevolgen en kijk naar haar toekomstplannen.

Zo kan mevrouw de Vries goed geïnformeerd en zelfstandig een keuze maken!

Zo zijn er nog vele andere voorbeelden. Jij bent in staat om elke klant goed te informeren door het bekijken van hun huidige en de toekomstige financiële situatie.

Dit doe je op professionele en persoonlijke wijze door gepaste empathie in je gesprek te tonen!

WAAR KOM JE TERECHT?

Als Klantenservice Medewerker Sparen en Beleggen kom je terecht op een afdeling die bestaat uit 4 teams. Per team heb je te maken met ongeveer 20 leuke collega’s die zich met veel enthousiasme en passie inzetten voor de klant.

De sfeer binnen het team is erg goed. Er is leuk contact en altijd iemand aanwezig met wie je het goed kunt vinden. Het is een omgeving waarin jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een expert, een ware klantadviseur op het gebied van sparen en beleggen!

NEED TO KNOW!

 • Als medewerker klantenservice Sparen en Beleggen ben je 32-40 uur per week beschikbaar. Parttime werken is dus een optie
 • Het salaris ligt op €14,14;
 • Jij dient je WFT basis en WFT Vermogen voor de start te behalen. Momenteel hebben we een opleidingstraject opgezet waar je aan kunt deelnemen.
 • Neem voor de details contact met ons op!

 • Jij zal 3 weken fulltime training krijgen.
 • Selectie bestaat uit een telefonisch assessment en een klikgesprek met de manager.
 • Zie jij jezelf al werken als medewerker klantenservice op de afdeling Sparen en Beleggen? Wacht niet langer en solliciteer direct via onderstaande solliciteerbutton.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier