PRODUCTIEMEDEWERKER | VLEESVERWERKING
Olympia Uitzendbureau
Zoetermeer, Zuid-Holland
5 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij op zoek naar productiewerk en heb jij hier ervaring in? Lees dan snel verder!

Op de afdeling waar je werkt worden vleeswaren geproduceerd. Er hangt een goede werksfeer waar hard werken de norm is. Jij bent verantwoordelijk voor de productie van één van deze vleesproducten wat je samen doet met leuke collega's.

Samen zorgen jullie er voor dat de producten netjes worden klaargezet zodat het dezelfde dag nog kan worden verzonden naar de klanten.

Natuurlijk is hygiëne belangrijk, je werkt tenslotte met vlees. Je werkt in een dagdienst van maandag tot en met vrijdag, waar de aanvangstijd meebeweegt met de productieaantallen.

De werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt waardoor de starttijden variëren van 05 : 00 tot 08 : 00 uur.

Zie jij jezelf al helemaal werken bij dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier