ANVA Specialist
HEILBRON
Doetinchem , NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen als ANVA Specialist?

Samen met jouw collega’s zorg je voor een optimale werking en ontwikkeling van het ANVA platform om toekomstige groei en conversies feilloos op de huidige omgeving te realiseren.

Je gaat meedraaien met ANVA gerelateerde ICT projecten, waarbij het belangrijkste project gericht is op conversies.

Je maakt onderdeel uit van het IT team welke bestaat uit 20 medewerkers.

Wie ben jij?

Je bent breed georiënteerd met allrounder kwaliteiten en je hebt (uitgebreide) kennis en ervaring met de inrichting van ANVA, je hebt ervaring met conversietrajecten en daarnaast heb je werkervaring in de verzekeringsbranche en ken jij de markt van binnen en buiten.

Je hebt productkennis van volmacht, database structuur, vertaaltabellen en procedures. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je werkt graag op een projectmatige manier.

Je herkent jezelf in onze kernwaarden : persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar en deskundig. Je wilt om die reden samen met ons de markt voor je winnen.

Wie zijn wij?

Wij zijn de partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgerichten en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in de verzekeringsmarkt enfinanciële dienstverlening.

Met ruim 200 collega’s werken wij elke dag aan het garanderen van de zekerheid van onze klanten.

Efficiency en schaalvergroting zijn sleutelwoorden die binnen de verzekeringsbranche zeker gelden. Hiervoor is een goed ingericht automatiseringsplatform van essentieel belang.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
 • Een marktconform salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en werkervaring;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
 • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als : transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
 • Actieve en gezellige personeelsfeesten;
 • Na een drukke dag werken kun je samen met je collega’s sporten.
 • Ben je enthousiast geworden?

  Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze functie. We ontvangen graag jouw CV en krachtige motivatie. Wil je meer informatie over deze functie?

  Dan kan je contact opnemen met HR Adviseur Laura van Delftop het telefoonnummer 0182-304488. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier