Traineeship junior casemanager verzuim
Matchpartner
Utrecht, Utrecht, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij een specialist worden binnen de verzuimbranche? Mooie kans voor starters in de regio Utrecht! Functieomschrijving Onze opdrachtgever biedt starters de unieke mogelijkheid om specialist te worden binnen de verzuimbranche, een vakgebied waar verschillende disciplines samenkomen.

Als je geïnteresseerd bent in het gedrag van mensen binnen organisaties, levensstijl en het juridische kader dan kan dit echt een mooi werkveld voor je zijn.

Als Casemanager verzuim heb je een afwisselende baan waarbij je de regie neemt in het re-integratiedossier van verzuimende medewerkers maar ook in het voorkomen van verzuim.

Alhoewel je geen hulpverlener bent lever je een belangrijke bijdrage in het welzijn van mensen omdat je kunt voorkomen dat zij bijvoorbeeld afglijden naar een werkloosheidspositie.

Door het inzetten van een interventies zoals bijvoorbeeld psychologie, help je mensen indirect verder naar een gezondere lifestyle.

Het betreft een zakelijk rol waarbij dus ook de mogelijkheid bestaat om veel voor mensen te kunnen betekenen. Er zit veel toekomst in het beroep Casemanager Verzuim en daarnaast ook uitstekende doorgroeimogelijkheden.

De opdrachtgever zal er daarom veel aan doen om je te binden en biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden. Als beginnende Casemanager Verzuim neem jij de regie in : het realiseren van schadelastbeheersing voor cliënten door het verrichten van re-

 • integratietrajecten; het adviseren van de werkgever over arbo wetgeving, verzuim en re-integratie; het re-integratietraject van een verzuimende werknemer;
 • je bent succesvol als je zo snel mogelijk een duurzame werkhervatting in eigen of andere functie realiseert voor de werknemer.

  Hoe ziet je werkdag eruit? je onderhoudt telefonisch en schriftelijk contact met werkgevers, werknemers, arbodiensten, werkgevers-

  en werknemersorganisaties, brancheorganisaties, hulpverleners, providers en / of verzekeringsmaatschappijen; je adviseert en informeert klanten over allerlei zaken die samenhangen met ziekteverzuim en re-

 • integratie zoals (arbo)wetgeving en / of verwijst hen door naar de geëigende instanties bijvoorbeeld als het gaat om regelgeving op het gebied van sociale zekerheid;
 • je schakelt bij re-integratietrajecten de juiste provider in en schakelt hierbij zo veel mogelijk het preferred providers netwerk in;
 • je bent verantwoordelijk voor een zorgvuldige en accurate vastlegging van het verloop van het geautomatiseerde dossier; je bent verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken resultaten als productienorm, doorlooptijd dossier, klanttevredenheidsnorm en voor het signaleren van en anticiperen op commerciële mogelijkheden.

 • Functie-eisen De geschikte kandidaat voor deze functie beschikt over : een opleiding op tenminste HBO of WO niveau (bijvoorbeeld Psychologie, HR of Rechten);
 • bij voorkeur heb je enige ervaring binnen de verzuimbranche opgedaan; een communicatieve, proactieve en resultaatgerichte instelling;
 • competenties als ondernemerschap en klantgerichtheid; je bent integer, veerkrachtig en staat behoorlijk stevig in je schoenen.

  Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende specialist in het verzuim en staat erg positief bekend in de markt.

  Bedrijfscultuur Utrecht Arbeidsvoorwaarden Werken en leren staat centraal in deze functie en hier staat een prima salaris tegenover.

  de functie is voor 32 - 40 uur per week; er zijn goede opleidingsmogelijkheden; een goede balans in werk en privé : na een uitgebreide inwerkperiode inclusief trainingen, is het mogelijk om deels vanuit huis te werken.

  Ook zijn er flexibele werktijden waardoor je bijvoorbeeld kunt voorkomen dat je onnodig lang onderweg bent naar je werk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier